Szerdán ünnepelte volna az 51. születésnapját Benedek Tibor. Felesége, Epres Panni szívhez szóló bejegyzéssel emlékezett meg néhai férjéről a közösségi oldalán. A modell a közelmúltban egy interjúban elmondta: nem kesereg, inkább mosolyog, a hiányt pedig legfeljebb megszokni lehet. Panni két kamasz gyereket nevel, de nem érzi magát egyedül, ugyanis a család ott áll mellettük, mindenben segítve őket.

Már három éve nincs velünk  

Benedek Tibor három évvel ezelőtt, 2020 nyarán hunyt el. A háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó hosszú ideje küzdött a betegségével, míg végül 47 évesen a szervezete feladta a harcot. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Megható köszöntő

A felesége, Epres Panni már számos alkalommal megemlékezett egykori szerelméről, akit azóta sem feledett el. Ezt támasztja alá a szerdai, 24 órán át elérhető Instagram-története is, amelyben fájdalommal teli és megható módon köszöntötte férjét annak születésnapján.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Szív és végtelen jel

A modell egy fotót osztott meg a vízilabdázóról, a képhez pedig csak annyit írt, hogy „51”, illetve egy szívet és végtelen jelet, ezzel utalva arra, hogy Tibor ezen a napon lenne 51 éves, a felesége pedig örökre szereti és őrzi a szívében – szemlézte a Blikk.

Mindig otthonról szurkolt

Panni két kamasz gyereket nevel, de nem érzi magát egyedül, ugyanis a család ott áll mellettük, mindenben segítve őket. Az édesanya A nemzet aranyai című film kapcsán korábban elárulta: néhai férje sem játékosként, sem szövetségi kapitányként nem szerette, ha vele tartott a világversenyekre, mert szerinte elterelte volna a figyelmét, így mindig otthonról szurkolt neki.

A gyerekek is látták a filmet

A filmet már a gyermekei is látták, és nagyon büszkék a végeredményre, hiszen az ő életükben is meghatározó volt az az időszak. Az özvegy fontosnak tartja, hogy ne csak a sportolók gyerekei nézzék meg a mozifilmet, hanem a fiatalabb generációból mások is, mert mindenkinek látnia kell a fiúk világraszóló teljesítményét.

Egy csapat voltak

„Tibor magabiztossággal volt szerény. Egy csapat voltak, összetartottak, de csapatkapitányként elfogadták Tibort vezérükként. Veleszületett tekintélye volt, ha döntött, azt nem kérdőjelezték meg. Az eredményei még hozzátettek ehhez, és talán egy kicsit szabályozták is az aranyak, hiszen úgy érezte, neki tényleg példát kell mutatnia” – mondta Panni a Nők Lapjának.

Éles váltás  

„Talán Tibor mellett tanultam meg, hogy az embernek milyen ereje lehet. Látom a gyermekeimen is, mennyire fantasztikusak és erősek, ahogy ezt az egészet végigcsinálják. Olyan éles váltás volt ez, ahogy a tökéletes családi szeretetből egyszer csak elveszítik az egyik pillért, hogy szerintem az, hogy ezt a folyamatot végigélik, egyfajta szupererőt ad nekik” – mesélte a lapnak.

„Nem ez a szerepem!”

 „Az emberek azt gondolják, tudják, mit érzek. Ennek a folyamatnak az elején rám aggattak egy szerepet, hogy áldozat vagyok, aki mostantól megkeseredve, de felemelt fejjel éli le a következő ötven évét. De nem ez a szerepem! Én nem kesergek, inkább mosolygok, élem az életem tovább. Köszönöm szépen, jól vagyok” – jelentette ki Panni. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Epres Panni és Benedek Tibor. Fotó: archív