Egy korábbi sérelem miatt szúrta mellkason ismerősét a férfi, amikor kiérkeztek a rendőrök mindent tagadott, végül bevallotta a bűncselekményt.

Egy járókelő tett bejelentést augusztus 26-án hajnali 4 óra 30 perckor, hogy a 13. kerületi Kámfor utcában egy használaton kívüli gyárépületben mellkason szúrtak egy férfit.

Amikor a rendőrök kiértek a helyszínre ott találták a vérző férfit és még egy embert. A sértett annyit még el tudott mondani a rendőröknek, hogy már aludt, amikor valaki mellkason szúrta. 

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

A mentők a férfit életveszélyes sérüléssel vitték kórházba. A helyszínen lévő 45 éves E. László először azt mondta a nyomozóknak, hogy egy ismeretlen férfi megtámadta őt és ismerősét, majd elfutott.

E. László többször ellentmondásba keveredett; a nyomozók kiderítették, hogy nem volt harmadik ember a helyszínen a bűncselekmény elkövetésekor, a gyanú szerint az 54 éves alvó férfit E. László szúrta mellkason. 

A 45 éves férfit a rendőrök a helyszínen elfogták, előállították, őrizetbe vették és gyanúsítottként hallgatták ki.

Amikor E. Lászlót szembesítették a beszerzett bizonyítékokkal, bevallotta a bűncselekmény elkövetését, elmondása szerint egy korábbi sérelem miatt szúrta meg ismerősét. 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés kísérlet bűntettének gyanúja miatt folytat eljárást a 45 éves budapesti férfi ellen.