A hasplasztika egy népszerű kombinált műtét, amellyel a nők tónusosabb és arányosabb alakot érhetnek el. Ez az eljárás magában foglalja a mellimplantátumok használatát a mell méretének növelésére és a hasplasztika alkalmazását a hasi terület feszesítésére és tonizálására. Ebben a cikkben ennek a kombinált műtétnek az előnyeit, kockázatait és egyéb szempontjait vizsgáljuk meg.

Mit jelent a mellimplantátummal történő mellnagyobbítás?

Az implantátummal történő mellnagyobbítás egy olyan mellplasztika eljárás, melynek során a mellek méretének és térfogatának növelése érdekében mellimplantátumot helyeznek be. A mellimplantátumoknak két fő típusa van: sóoldatos és szilikon. A szilikon implantátumokat szilikon géllel és a sóoldatos implantátumokat steril sós vízzel töltik. Mind a két mellimplantátum fajtának vannak előnyei és hátrányai, és a választást a páciens adottságai alapján kell meghozni.

mellnagyobbítás olyan hölgyek számára jelenthet megoldást, akik elégedetlenek melleik alakjával, méretével vagy azok szimmetriájával. Ez az eljárás segít a kívánt mell térfogatának kialakításában a terhesség, a fogyás vagy az öregedés miatt természetesen bekövetkező változások visszafordításában. A mellnagyobbítás egy teljesen egyénre szabható beavatkozás fajta és a páciensek különböző méretű, formájú és textúrájú implantátumok közül válogathatnak a tervezett eredmény eléréséhez.

Mi is az a hasplasztika?

hasplasztika egy olyan plasztikai beavatkozás, amely alkalmával eltávolítják a felesleges bőrt és zsírt a hasi területről. Ez az eljárás elősegítheti a hasizmok feszesítését és tónusát, továbbá javíthatja ai idő közben megjelent striák és egyéb kozmetikai problémák eltüntetését.

A hasplasztika azon a pácienseknek ajánlott, akik jelentősen lefogytak, vagy akiknek a terhesség vagy az öregedés miatt bőr- és zsírfelesleg alakult ki a has környékén. Ez az eljárás is teljesen egyénre szabható és a modern plasztikai sebészet technikái közül többféle áll rendelkezésre a tervezett eredmény elérése érdekében.

Hasplasztikával kombinált mellnagyobbítás

A hasplasztikával egyszerre történő mellnagyobbítás egy olyan kombinált műtét, amellyel a nők magabiztosabb és arányosabb alakot alakíttathatnak ki. Ez az eljárás magában foglalja a implantátummal, esetleg saját zsírral történő mellnagyobbítást a mellek méretének növeléséhez és a hasplasztika alkalmazását a has feszesítésére és tonizálására. Ilyenkor a hasplasztika előtt még zsírleszívást is szoktak alkalmazni, hogy ezt a természetes töltőanyagot kinyerhessék.

Ezen plasztikai műtétek kombinált elvégzésének az egyik fő szempontja, hogy egyetlen beavatkozással elvégezhető, ami csökkenti a teljes felépülés idejét és a beavatkozás összköltségét is. Emellett a páciensek egyetlen beavatkozással elérhetik a kívánt alakváltoztatást mind a mell méretének növelésében, mind a has feszesítésében.

Természetesen ennek a beavatkozásnak is, mint minden plasztikai műtétnek vannak kockázatai. Például a mellimplantátumok beültetése növelheti az olyan következmények kockázatát, mint a tokzsugorodás, a mellimplantátum kirepedés vagy az implantátum elmozdulása. A beavatkozás másik fele, a hasplasztika során a felesleges bőrt és zsírt eltávolítják, ami látható hegesedést okozhat. A hegesedés mértéke és láthatósága nagy mértékben a páciens szervezetének reakciótól függ. Vannak olyan szerencsés alkatok, akiknél ez alig lesz látható, de ezen kívül a legtöbb esetben is csak alig láthatóak lesznek a hegek.

Nagyon lényeges, hogy a páciensek körültekintően mérlegeljék közösen az orvossal az egyéni rizikófaktoraikat a műtét előtt. A komplikációk kockázatának minimalizálása és a legjobb eredmények elérése érdekében a pácienseknek olyan plasztikai sebészt kell keresniük, aki széleskörű tapasztalattal rendelkezik mind a hasplasztika, mind a mellplasztika beavatkozásokban.

A kombinált műtét utáni felépülés

A mellplasztika és a hasplasztika kombinált műtét utáni felépülés menete a beavatkozás mértékétől és a páciens egyéni tényezőitől függ. A beavatkozás utáni első napokban a páciensek, az ilyen műtétek utáni természetes diszkomfort érzéssel, duzzanatokkal és zúzódásokkal találkozhatnak. Különböző fájdalomcsillapító megoldások és az ajánlott kompressziós ruhadarabok enyhíthetnek a tünetek elviselésében.

A pácienseknek több hét szünetet kell tartaniuk a munkában és egyéb tevékenységekben, hogy megfelelően felépüljenek. Ezalatt a páciensnek kerülnie kell a aktívabb testmozgást, nehéz tárgyak emelését és egyéb olyan tevékenységeket is, amelyek megerőltetnék a műtéti sebeket.

A hasplasztikával végzett mellplasztika beavatkozás eredménye

A mellplasztikával kombinált hasplasztika eredménye jelentős változást hoz és tartós megoldás lehet. A páciensek a műtétet követően azonnali javulásra számíthatnak mind a melleik méretét tekintve, mind a has feszességében és megjelenésében. A változás végleges mértéke pedig egyre láthatóbbá válik, ahogy a műtét okozta duzzanatok és a zúzódások eltűnnek.

Online marketing partnerek: EnterCom Group és Soft Solution

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos, auditált mérések szerint a Like Company Media Group hírportáljait a forgalmas napokon 600 ezer ember olvassa.