Több olyan termék is van, amelyek létfontosságúak a háztartásunk tisztán tartásának érdekében. A WC papír és a papírtörlő szinte minden otthonban megtalálható. Vajon miért olyan fontosak ezek a termékek számunkra?

A Shoperia háztartási papírtermékei közül most ezt a kettőt vesszük górcső alá, hiszen tényleg szinte minden háziasszony naponta használja.

A WC papírok fontossága

A háztartásokban a megfelelő higiénia és a tisztaság folyamatos fenntartása komoly feladat. Miben segíthet a WC papír?

  • Kifejezetten a személyes tisztálkodást teszik lehetővé, emellett pedig kényelmi szempontok miatt is használjuk.
  • Ezek a termékek csökkentik a keresztszennyeződés kockázatát és higiénikusak.
  • Kényelmesen és gyorsan elérhetők bármely bolt kínálatában.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő terméket, mire érdemes figyelni?

A WC papír kiválasztásakor alapvető, hogy a jó minőség mellett tegyük le a voksunkat. Ma már nagyon sok fajta termék áll rendelkezésünkre, de nem minden esetben jó, ha a legolcsóbbat választjuk. Fontos a rétegek száma, hiszen az egyrétegű és a kétrétegű papírból sokkal többet fogunk felhasználni. 

Néhány olyan termék, amely mellett nem érdemes elmenni

A Shoperia weboldalán a népszerű márkák közül érdemes megemlíteni a Zewa és az Ooops! termékeit. A Zewa például a hagyományos papírtermékek mellett ma már nedves változatban is kínálja a WC papírokat.

A Zewa Almond Milk gyengéden ápolja a bőrt, hiszen bőrsemleges pH-értékű. Ezeket a papírokat is le lehet húzni a toaletten és biztonságosan használhatók. Az illatosított papírt műanyagmentes, 100%-ban természetes eredetű szálakból készítik.

Háztartási papírtörlők fontossága

A papírtörlők nagyon sok mindenre jók, éppen ezért a háziasszonyok naponta használják. 

  • A konyhában nagyon gyorsan feltörölhetjük vele a kiömlött olajat vagy vizet.
  • Alkalmas a tükrök és az ablakok takarítására.
  • Olajos ételek esetében felitathatjuk vele a felesleges olajat. 
  • Általános takarításkor a hagyományos rongyok helyett is bevethetjük.
  • Elvégezhetjük vele a portalanítást.

Ezt a listát még hosszan sorolhatnánk, hiszen számtalan módon segítheti a háztartási munkák elvégzését. 

Milyen szempontok szerint vásároljunk?

A papírtörlőket szintén többféle kiszerelésben árulják és itt is elmondható, hogy minél nagyobb kiszerelésben vásároljuk meg, annál többet spórolhatunk. A papírrétegekre figyeljünk oda, hiszen az hatással lesz a termék nedvszívó képességére. 

Pár márka, amelyek jó minősége garantált

A Tento, a Zewa és az Ooops! kínálatában is megtaláljuk a törlőket. Az Ooops! Excellence háromrétegű konyhai papírtörlője remek nedvszívó képességgel rendelkezik és nagy méretű lapjai miatt alkalmas a szalvéta helyettesítésére is. A Tento XXL Universal 100% cellulózból készül, és összesen 75 méter papír van egy tekercsen. A Zewa prémium háztartási papírtörlőt nagytakarítás esetén is érdemes beszerezni. A lapjai kettétéphetők, ezért nagyon gazdaságos a használatuk. 

Ez a cikk szponzorált tartalom, megrendelő a shoperia.hu oldalt működtető cég. Az auditált mérések szerint havonta átlagosan 12 millió alkalommal kattintják olvasóink a Like Company Kft hírportáljait. A támogatott cikkek sokáig címlapon vannak, így a partnereink reklámjait tényleg nagyon sokan látják, ezért hatásosak.