Népszerű randi appok, magas elégedettségi arányt hirdető társkereső oldalak, profi párközvetítő irodák

A jelenben számos lehetőség közül választhatunk, ha partnert keresünk magunk mellé és nem szeretnénk a véletlenre bízni a dolgot.

Az online ismerkedős oldalak és a társkereső irodák – habár ugyanazt a célt szolgálják, eltérő előnyökkel, illetve hátrányokkal bírnak, s ezek attól függően változnak, hogy az egyedülálló felek milyen elvárásokkal és életritmussal rendelkeznek. Amíg egy adott tényező valaki számára hátrányt jelent, addig egy másik személy pontosan ilyen megoldást keres magának. Hogyan dönthetjük el, hogy melyik típusú társkereső szolgáltatás segítene minket a párválasztásban?

Először is vegyük át, hogy mire vágyunk pontosan és tájékozódjunk az elérhető szolgáltatásokról, hogy lássuk összeilleszthetőek-e az igényeinkkel.

Online társkereső oldalak és alkalmazások

A társkereső oldalak megjelenése teljesen átformálta a párválasztási szokásainkat. Ez van aki szerint jó, mások szerint inkább rossz. Az előnyök között egyértelműen a kényelem és az egyszerűség vezet. Ezek valóban csábító tényezők, de biztos hogy ezekre a szempontokra van szükség, amikor életünk párját próbáljuk felkutatni? A választ nem túl könnyű megadni egy olyan korban, ahol minden a rohanásról szól, ahol örül az ember, ha bizonyos dolgok leegyszerűsödnek a számára, és egyúttal eredményt is hoznak.

Az internetes társkereső platformok hatalmas adatbázissal rendelkeznek. Ez kibővíti a lehetőségeinket, de tény, hogy egyúttal meg is nehezíti, hiszen egy pont után olyan érzésünk lehet, mintha a boldogság érdekében tűt keresnénk a szénakazalban. Természetesen a sikert az online ismerkedés is elhozhatja, ha rendelkezünk kellő türelemmel, és ha sürgetjük a mihamarabbi személyes találkozást a számunkra potenciálisnak tűnő jelölttel. Személyes benyomások nélkül ugyanis bizonyos tényezőkről nem győződhetünk meg kellő mértékben. Két ember akkor érzi igazán, hogy vonzalmat ébreszt-e benne a másik, ha találkozásra kerül sor. Személyesen győződhetünk meg arról is, hogy az addig online átbeszélgetett órák tartalma vajon megfelel-e a valóságnak.

Az online párkeresés könnyebbséget jelenthet még amiatt, hogy nem kell személyesen átélnünk az esetleges elutasítást. A való életben azonban számtalan élethelyzet adódhat, ahol meg kell ezzel küzdenünk. A virtuális világ nem feltétlenül véd meg minket a kellemetlen tapasztalatoktól, sokkal inkább megnehezíti a számunkra azt, hogy egy olyan megbirkózási stratégiát dolgozzunk ki, mely által magabiztosan kezelhetjük az elutasítással járó helyzeteket – tehát hogy fejlődhessünk.

A személyes találkozásra épülő társkereső

Fejlődés nélkül ugyanis nincs jó párkapcsolat sem. A személyes randevúk teljesen más aspektusba helyezhetik vonzalmunkat. Lehetőséget kínálnak ahhoz, megtapasztaljuk azt, mit vált ki belőlünk a másik személye. Különböző körülmények között tesztelhetjük az összeillőséget, ráláthatunk a másik viselkedésére, konkrét szituációkra adott természetes és azonnali reakcióira. Ezek nagyon árulkodóak lehetnek, az online ismerkedés azonban mindezt nem biztosítja. Ott bárki tényeket jelenthet ki magáról anélkül, hogy kiderülhetne akkor és ott a valóság. Igaz, hogy a személyes randevúkon sem láthatunk bele azonnal a másik személy életébe, de rengeteg árulkodó jel beszél a szavak helyett, ha időt töltünk egy másik ember társaságában.

A profi társkereső irodák előnye, hogy a lehető legnagyobb egyezést keresik meg a számunkra. Igényes adatbázisból válogathatunk potenciális jelölteket, akik hasonló értékrenddel bírnak, ugyanazokat a dolgokat keresik egy kapcsolatban, és úgy alapvetően a lehető legtöbb módon illeszkedik életritmusuk és világnézetük a miénkhez.

Azoknak, akik komolyan gondolják a párkeresést, komplex és sikerekkel teli utat kínál egy társkereső iroda. Nyilván bizalmat kell szavaznunk a közvetítő számára, hiszen ő segít számunkra a potenciális jelöltek kiválasztásában. Ezért is fontos, hogy amennyiben ezt a típusú szolgáltatást választjuk, legyen különösen fontos tényező a párközvetítő személye, szakmai rálátása és tapasztalata. Szerencsére találunk a sorban igazán exkluzív, régóta fennálló és nagy megbecsülésnek örvendő irodákat is, ahol a közvetítő nevéhez már rengeteg sikersztori fűződik.

Vegyük kezünkbe sorsunk alakulását és élvezzük ki, hogy számos szolgáltatás segíti ezen a téren a boldogulásunkat.

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos, auditált mérések szerint a Like Company hírportáljait a forgalmas napokon 600 ezer ember olvassa.