Akár home office-ból, akár irodából dolgozik, erre a kérdésre fontos tudnia a választ. Ezért is gondoltunk arra, hogy a mai cikkünket ennek a témának szenteljük, és összeállítunk egy listát, amely segítségére lesz majd a későbbi vásárlások során.

Vágjunk is bele!

Az első és talán a legfontosabb tétel a másolópapír, hiszen enélkül nincsen nyomtatás. Ha pedig nincsen nyomtatás, akkor nincsenek számlák, beszállító levelek és egyéb különböző nyomtatványok – egyszerűbben szólva, nincsen kézzelfogható nyoma a munkájának.

Ahhoz pedig, hogy ezek az iratok eljussanak a vevőkhöz, illetve a partnerekhez, szükség van megfelelő méretű és szabványú borítékokra. Hivatalos levelekhez például az ablakos, a törékeny dolgok elküldéséhez pedig a buborékfóliás koperta fog kelleni.

Az iratokat illetően fontos még megemlíteni azt is, hogy az átlátható tárolásukhoz szükség lehet külöböző iratrendezőkre is. Ezeknek köszönhetően nem kell feltúrni egy-egy dokumentum után az iratszekrényt, hanem ha szükség van rá, akkor csak elő kell ásni a kérdéses dossziét, amiben eltárolta. Az iroda megfelelő működéséhez válassza az Online Papírbolt iratrendezőit!

Nem maradhat le a listáról a jegyzettömb és a cetli sem

A fentiekhez hasonlóan ezek az irodaszerek is elengedhetetlenek, mivel megkönnyítik az információ későbbi feldolgozását. A jegyzettömbe leírhatja például a konferenciák során megbeszélt dolgokat, nem mellesleg pedig a vevői megrendelések ütemezésénél is kulcsszerepet játszik. 

A cetlik pedig mindig kéznél vannak, hogy ha egy telefonszámot kell felírni, vagy üzenetet szeretne hagyni másnapra az egyik kollégájának.

Nem mehetünk el szó nélkül az írószerek mellett sem!

A tollakból, a filcekből, a kiemelőkből és az egyéb írószerekből soha nem lehet elég az asztalon. A segítségükkel ugyanis a rengeteg nyomtatott információ között könnyebb megkeresni és kiemelni a részleteket, hogy később is megtalálhassa őket. 

A szerződések és a fontos iratok aláírását pedig már nem is említjük, amelyekhez egy elegáns töltőtoll fog kelleni.

A ragasztó és a hibajavító sem hiányozhat a sorból

Bár lehet, hogy ezeket a kellékeket nem olyan gyakran fogja majd használni, de a biztonság kedvéért nem árt, ha tart belőlük legalább egyet az asztalán. Hiszen bármikor előfordulhat, hogy belehibázik egy dokumentum kitöltésébe, vagy véletlenül egy olyan iratot szab össze, amelyre a számítógépes dokumentációhoz még szükség van.

Végül pedig az iratmegsemmisítőről sem feledkezhet meg!

Amennyiben nem szeretné, hogy a cég leselejtezett dokumentumai illetéktelen kezekbe kerüljenek, akkor mindenképpen szüksége lesz majd egy iratmegsemmisítőre is. 

De ha már itt tartunk, érdemes ebből a berendezésből egy olyan modellt választani, amely plasztikkártyákat, CD-ket és DVD-ket is képes megsemmisíteni, hogy még véletlenül se szivároghasson ki semmilyen bizalmas adat.

Ez a cikk szponzorált tartalom, megrendelő: onlinepapirbolt.hu

Az auditált mérések szerint havonta átlagosan 12 millió alkalommal kattintják az olvasóink Like Company Kft hírportáljait. A támogatott cikkek egy hónapig címlapon vannak, így a partnereink reklámjait tényleg nagyon sokan látják, ezért hatásosak. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát.