Menet közben esett ki a buszból egy iskolás lány Szigetszentmiklóson. Nem túl éles a kanyar, de a betonárok mellett legfeljebb harminc kilométer per órával szabad hajtani Szigetszentmiklóson. A sofőr semmit nem vett észre, a kislány megsérült.

Kinyílt az ajtó

Kedd délután a 13 éves lány a helyi járaton a busz hátsó ajtajánál állt, amikor az kinyílt. A sofőr észre sem vette a balesetet, csak akkor fékezett, amikor az utasok kiabálni kezdtek. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Felsegítette a sofőr

Felsegítette a buszra a kiesett gyereket, majd folyatta az utat. A Volánbusz elnézést kért, és vizsgálat indult, a rendőrség pedig nyomozást indított. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Kiesett a buszból

„A kanyarban kinyílt a hátsó ajtaja a busznak és a kislányom kiesett a buszból” – mondta az édesapa, aki szerint a sofőr észre sem vette, hogy egyik utasa az úttestre zuhant.  

Hogy vagy?

„Ami a legmegdöbbentőbb számunkra, hogy a busz sofőrje nem vette első körben azt, hogy ez megtörtént ez a dolog, majd ezt tetézve kiszállt a buszból és megkérdezte a gyereket, hogy hogy van”.

Továbbmentek

Ugye ő nyilván sokkos állapotban adrenalintól túlfűtve közölte, hogy úgy érzi jól van, és akkor a sofőr azt mondta, hogy jó akkor mehetünk tovább és a busz folytatta a járatát.A gyerek is visszaszállt, az osztálytársai kísérték haza.

Kórházba vitték

A szülei így tudták meg, hogy mi történt. Azonnal kórházba vitték. „Koponya, váll és a baloldala csípőtől lefelé végig sérült. Azt kell, mondjam, hogy nagyon nagyon örülünk, és nagyon megkönnyebbültünk, szerencsésnek érezzük magunkat, hogy könnyebb sérülésekkel megúszta”

Elnézést kér a Volánbusz

A Volánbusz szombaton azt közölte az RTL Híradóval, hogy vizsgálatot indítottak az ügyben és elnézést kérnek a kollégájuk hibájáért. Szerintük a sofőr megkérdezte a gyereket, hogy jól van-e, és még a telefonszámát is megadta neki, ha a szülei beszélni akarnának vele. Azt is írták, hogy a buszvezető „sajnos nem a szabályoknak megfelelően járt el, hiszen mindenképpen mentőt kellett volna hívnia.” A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció