A Budapesti Közlekedési Központ menetirányító diszpécsert keres. Ha szereted a villamosokat, trolikat, és a buszokat, akkor lehet, hogy ez lesz életed egyik álommelója!

A BudaPestkörnyéke.hu agglomerációs hírportált százezrek olvassák az agglomeráció mind a 90 településén, köztük sok az álláskereső és a munkahelyváltáson gondolkodó. Hirdessen nálunk állást és meglátja: szuper áron, gyorsan megtalálhatja velünk az ideális alkalmazottat. Klikk ide a részletekért!

Feladatok: tömegközlekedési járművek (autóbusz, villamos, trolibusz viszonylatok) forgalomba állítása, közlekedésük közvetlen felügyelete, kapcsolattartás a járművezetőkkel menetrendtől eltérő közlekedés esetén a meghatározott forgalmi rend betartása kapcsolódó adminisztrációs feladatok ellátása a hatályos jogszabályok, utasítások és rendelkezések szerinti munkavégzés a forgalom lebonyolításához kapcsolódó utastájékoztatási feladatok megszervezése és végrehajtása

Követelmények: középfokú végzettség (érettségi), számítástechnikai ismeretek, egyenlőtlen munkaidő beosztás és változó munkahely, folyamatos munkarend vállalása, pontos és precíz munkavégzés, megbízhatóság, jó kommunikációs készség, határozottság, stressztűrés, terhelhetőség, Budapest tömegközlekedési hálózatának ismerete

Előny: szakirányú végzettség, hasonló területen szerzett tapasztalat, tömegközlekedési járművezetői engedély és gyakorlat.

A BKK versenyképes juttatási csomagot, fiatalos és dinamikus munkakörnyezetet kínál. A Budapesti Közlekedési Központ elkötelezett esélyegyenlőséget támogató munkáltató.

A pályázatba fel kell tüntetni, hogy „Menetirányító diszpécser”. Amennyiben hirdetésünk felkeltette érdeklődését kérjük, küldje el önéletrajzát a referencia megjelölésével a [email protected] e-mail címre. További infókat ezen a linken lehet találni.

Kiemelt kép: BKK ügyfélszolgálat Kelenföldön – Fotó: BudaPestkörnyéke.hu – az agglomeráció kedvenc hírportálja. Hasznos információk, állás, munkahelyek, jogi tanácsok, kert, ház és barkácstippek Budapest környékén. Itt élőknek és kiköltözőknek!