Több autó ütközött össze szerda délután a Ferihegyi Repülőtérre vezető úton. A balesetben többen megsérültek, az egyiket a tűzoltók emelték ki a roncsból. A környéken sokáig nagy volt a dugó.

Baleset a Ferihegyi úton

Három személyautó és egy kisteherautó ütközött össze Budapesten, a Ferihegyi Repülőtérre vezető úton szerda délután, a balesetben többen megsérültek – közölte a rendőrség és katasztrófavédelem. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Két autó előzgette egymást

A BudaPestkörnyeke.hu hírportál helyszíni tudósítója szerint a Wizzair egyik kisbusza is megsérült a balesetben. A karambol azért történt, mert a képen látható Suzuki Swift és az Opel Zafira shuttle busz előzgette egymást a Ferihegyi gyorsforgalmi úton befelé.

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

 

 

Durván összetörtek az autók

Koccant, majd megcsúszott

A C és D porta közötti útszakaszon azonban a Suzukis a mikrobusz bal hátsó részének koccant, amitől megcsúszott, átsodródott a szembejövő oldalra és nekiütközött egy ponyvás kisteherautónak.

Belecsapódott a Mercedesbe

Ezután csapódott a mögötte haladó Mercedesnek, ettől megpördült és a belső sávban érkező piros Ford Focus az oldalába rohant.

Ennyi maradt a Suzukiból

Roncsba szorult a Suzukis

A Suzuki sofőrje a roncsba szorult, őt a fővárosi hivatásos és a repülőtéri tűzoltók vágták ki. A Mercedes vezetője könnyebben sérült, a másik két sofőrnek nem lett baja.

Dolgoznak a helyszínen a rendőrök

Mentőhelikopter miatt lezárták az utat

A kiszabadított sérültért mentőhelikopter szállt le az útra, amit addig teljesen lezártak, végül rohamkocsi vitte el a helyszínről a sofőrt.  

Sok törmelék került az útra

Óriási dugó volt a környéken

Több kilométeres sor alakult ki a gyorsforgalmin és a Gyömrői úton. Egy sáv volt járható Budapest felé.

Lerobbant egy autó

Közben egy autó lerobbant még a gyorsforgalmi 2×1 sávos szakaszán, emiatt is akadozott a forgalom. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt és belső kép: helyszíni felvételek – Forrás: BudaPestkörnyeke.hu/Gombkötő Krisztián