Egy középkorú férfi haladt Porsche Cayenne típusú autóval szombat délelőtt a Gyáli úton a városközpont felé.

Gondolt egy merészet

Az Ecseri úti jelzőlámpás kereszteződést elhagyva gondolt egy merészet és jobbra lehajtott a Gyáli útról az Ecseri út irányába, csakhogy valószínűleg a sebessége ehhez túl nagy volt, vagy esetleg túl későn döntötte el, hogy lekanyarodik. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fotó a helyszínről:

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Kisodródott

A Porsche az éles jobbkanyarban kisodródott, az elejével a bal oldalon található szalagkorlátnak ütközött, amitől a bal első kereke azonnal leszakadt.

Felvétel a helyszínről:

Felhajtott a korlátra

Azonban az autó ettől még nem lassult le jelentős mértékben, továbbhaladva felhajtott a korlátra, majd azon haladt egy ideig, végül fennakadt rajta és félig balra, az erdős területre borult.

Fotó a helyszínről:

Nem sérült meg

A Porsche vezetője nem sérült meg a kalandos landolás során, ki tudott szállni, utasa pedig nem volt. A Cayennet végül darus autómentő szabadította ki szorult helyzetéből.

A 13. kerületben három autó rohant egymásba

A katasztrófavédelem információi szerint a fővárosban egy másik baleset is történt, a 13. kerületben három autó rohant egymásba. A baleset miatt egy parkoló autó is megrongálódott. A fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították a gépkocsikat. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Helyszíni fotó – Forrás: G.K.