Anyja kezei között halt meg egy szívbeteg kislány. Fanni és a családja Magyarországról Németországba költözött, és úgy volt, hogy a gyereket megműtik. Végül a szervezete feladta a küzdelmet nem sokkal az operáció előtt.

Születése után azonnal megműtötték

A gyermeket születése után azonnal meg kellett műteni. Felnyitották a mellkasát, itt egy katétert helyeztek el az ér helyett, hogy megfelelő legyen a vérellátás a tüdő és a szív között. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nem számítottak rá

A szülők jól tudták, hogy a kislányra még várnak majd további beavatkozások, ám arra senki sem számított, hogy Fannit ilyen hamar elveszítik és a következő műtétet sem éli meg.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Mesét nézett, amikor a tragédia történt

Tények információi szerint a tragédia akkor történt, amikor a kislány mesét nézett, és hirtelen levegő után kezdett kapkodni. Az anya próbált neki segítséget hívni, de már nem tudtak megmenteni az életét.

Nem élte volna túl a műtétet

Az orvosok szerint Fanni szíves nagyon gyenge volt, valószínűleg a műtétest sem élte volna túl

Összeomlott a család

A család teljesen összeomlott a történtek után. Fanni a szüleinek és két testvérének is nagyon hiányzik. Édesapja Németországban dolgozik, ide költöztek a hozzátartozók is, itt vesztette életét a kislány.

Szeretnék tisztességesen eltemetni

A szülőknek segítségre van szüksége: szeretnék tisztességesen eltemetni a kislányt és síremléket állítanának neki a szülőhelyén. Aki úgy érzi, hogy segítséget tudna adni nekik, itt megteheti: Bankszámlaszám, Kerekes Máté DE80 2507 0324 0051 1428 00

Rácsapódott a fatörzs

A BudaPestkörnyéke.hu írt arról, hogy megismétlődött a tragédia Mosonmagyaróvárnál: hónapokon belül ugyanúgy veszítette el két lányát a család. A múlt hétfői viharban egy több méteres kidőlt fa törzse csapódott egy autósra. A fiatal nő életét a NAV szolgálatban lévő munkatársai próbálták megmenteni. 

NAV-osok próbáltak segíteni rajta

A BudaPestkörnyéke.hu írt arról, hogy a győri pénzügyőrök az 1-es főúton ellenőriztek, amikor a baleset történt és azonnal a súlyosan sérült fiatal nő segítségére siettek. A három egyenruhás azonnali útlezárással biztosította a helyszínt a mentők és a tűzoltók számára az autóút Győr-Moson-Sopron vármegyei szakaszán. 

Kibontotta az autó tetejét

Az egyik pénzügyőr kézzel hajtogatta ki a roncsolt autó tetejét, majd az eszméletlenül fekvő nő biztonsági övét is kicsatolta, kollégája pedig kábeleket vágott át a gyorsabb mentés érdekében. Perceken belül megérkeztek a tűzoltók és a mentők is, így közös erővel folytatták az életmentést. A fiatal sofőrt az újraélesztés után eszméletlenül, de stabil állapotban szállították kórházba, ahol azonban sajnos életét vesztette. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: az elhunyt kislány. Fotó: TV2