Karácsonyi bulit tartott a Mészáros Csoport, a magyar énekesek mellett egy nemzetközi sztárt, Bryan Adams-et is elhozták a munkatársaiknak Felcsútra. Egy ilyen énekes általában 500 ezer dollárért, vagyis nagyjából 170-200 millió forintért szokott fellépni. Úgy tudni, hogy a luxusfeleségnek, Várkonyi Andreának nagyon tetszett a sztárfellépőktől hemzsegő parti a Puskás Akadémia rendezvényközpontjában.

1500 fős buli Felcsúton

Idén sem maradhatott el a Mészáros Csoport év végi bulija, 1500 vendéget hívtak, azokat, akiknek kiváltság részt venni a nagyfőnök és felesége, az egykori tévés Várkonyi Andrea partiján. A hivatalos közlemény szerint ez egy meglepetés, igazi ajándék a munkavállalóiknak. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Jött és ment

Az este során fellépett Csepregi Éva a Neoton Famíliával és a Hooligans is. A magánkoncerten a magyar előadókat egy világsztár, Bryan Adams követte. Nem sokan találkozhattak vele, mert előadás előtt jógázott a 64 éves zenész és a koncertje után gyorsan le is lépett.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Európai turné

A rekedtes hangú énekes jelenleg európai turnéján jár, így könnyen beugorhatott Felcsútra a Puskás Akadémia Sport- és Konferenciaközpontjában megtartott karácsonyi bulira, hiszen decemberben szinte az összes környező országban fellépett: volt Begrádban, Zágrábban, Pozsonyban, Grazban, Magyarországra közvetlenül egy lengyel fellépés után érkezett.

500 ezer dollár

Az interneten elérhető információk alapján a kanadai énekes 300-500 ezer dollárért (105-175 millió forintért) szokott koncertet adni. Adams korábban többször adott koncertet Magyarországon, legutóbb 2019. szeptemberében járt Budapesten, a Szerencsejáték Zrt. ingyenes lottóbulijának volt a fő fellépője. Felcsúton nem először járt világsztár, Mészárosék lagziján Rod Stewart húzta a talpalávalót. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Mészáros Lőrinc és Bryan Adams – BPK-montázs