Annak idején, amikor 1997-ben elindult az RTL Klub, feltűnt a képernyőn egy csinos, fiatal lány, Pokrivtsák Mónika. Ő volt az, aki elsőként beköszönt a csatorna indulásakor, a műsorvezető pedig sokáig oszlopos tagja volt a csatornának, mára azonban teljesen eltűnt a képernyőről. Kiderült, mi lett vele.

Eltűnt

Mónika a 2000-es évek végén kezdett eltűnni a képernyőről. 2008-ban még vállalt egy fotózást, 33 éves volt, amikor szerepelt a Playboy magazin jubileumi, 100. kiadásában, ám ezt követően 2009-ben teljesen eltűnt. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Az USA-ba költözött

Sokáig nem is hallatott magáról, három évvel később azonban kiderült, az egykori tévés a USA-ba költözött. Elmondása szerint jelenlegi férje miatt költözött a tengerentúlra, a párjával pedig már 14 éve vannak együtt.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Tavaly interjút adott

Mónika aztán tavaly Vujity Tvrtkónak adott interjút, a beszélgetésre Floridában került sor, az egykori műsorvezető ugyanis itt él a férjével. Mónika akkor elmesélte, jelenleg légiutas-kísérőként dolgozik az államokban, továbbá arról is beszélt, hiányzik-e neki a reflektorfény.

Ez hiányzik neki

Ennek kapcsán azt mondta, annyiban igen, hogy a képernyőnek hála sokakkal kommunikálhatott, nyújthatott szórakozást, mindezt azonban igyekszik a mostani munkája során is, egy-egy repülőút alkalmával megtenni. Sokat beszélget az utasokkal és igyekszik segíteni, amiben csak tud.

Légiutas-kísérő lett

A Story magazin egyébként azt írja Mónika Amerikában több szakmát is kipróbált, mielőtt visszatért légiutas-kísérőnek állt volna. Viszont úgy tűnik ebben megtalálat a hivatását.

Elég jól keres a férje

Az egykori tévés amúgy 2021 év végén Palik Lászlóékkal is beszélgetett, nekik akkor videóhíváson keresztül elmondta, a férje elég jól keres, így megtehetné, hogy otthon marad, de benne fel sem merült, hogy ne dolgozzon.

Skatulya

Mónika arról is beszélt a képernyőn keresztül csak azt látták, hogy ő egy kedves, aranyos lány, aki nem feltétlenül okos. Azt azonban nem tudta senki, hogy mielőtt elkezdett tévézni már volt egy főiskolai végzettsége, sőt közben újabb iskolát is elvégzett. Mint mondja, imádott tanulni, főleg nyelveket, ám ez a nézőknek nem jött le, de hozzátette, nem is feltétlenül kell, hogy ez a képernyőn túl tudják, értsék.

Nevet változatott

Mónika az évek során a nevét is megváltoztatta, így a férje révén most már Mónika Brogan néven szokott bemutatkozni. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A Mónikával tavaly készült interjút itt lehet megnézni:

Erre a legendás műsorra biztos te is emlékszel, Mónika sokáig vezette a Meri vagy nem meri? című vetélkedő:

Palikéknak is interjút adott

Kiemelt kép: Pokrivtsák Mónika – Forrás: YouTube