Két telefontöltőt loptak el Erdélyi Mónikáék bőröndjéből, az egykori műsorvezető nem tudja, hogy melyik reptéren történt az incidens.

Későn vette észre

A minap új videó jelent meg Erdélyi Mónikáék YouTube-csatornáján, mellyel elindították a korfui nyaralásukról szóló vlogsorozatukat. Az első részben bemutatták a szállodát és a környező vidéket, az első percekben viszont arról is beszámolt a műsorvezető, hogy miután megérkeztek a hoteljükbe, észrevették, hogy az utazás alatt meglopták őket. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nem zárta a bőröndöt

„Nagyon vigyázzatok a bőröndjeitekre, velünk ugyanis az történt, hogy megloptak minket. Az egyik bőröndünket, ami ugyan egy nagyon jó minőségű bőrönd, de valamiért sose szoktuk lezárni…”

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Eddig nem volt baj

„Nem tudom, rengeteget utaztunk már ezzel, soha nem zártuk le, soha nem tűnt el semmi, most viszont igen” – magyarázta.

Nem hagyták itthon

„Kettő darab telefontöltőt kiloptak a börtönből, és ez egészen biztos, mert már ott észrevettük, amikor megérkeztünk és töltöttük volna a telefonunkat. Hát nem volt. Akkor még azt gondoltuk, hogy biztos az utolsó pillanatban kiraktuk itthon, és itt maradt. Hát, sajnos nem. Ahogy hazaértünk, megnéztük mindenhol, nem maradt” – mondta a videóban.

Barátok segítettek

A műsorvezető szerint a két eszköz értéke körülbelül 25 ezer forint. Mint mondja, szerencsére barátokkal voltak, akiktől tudtak töltőt kölcsönözni, mielőtt újakat vásároltak volna, de hangsúlyozta, mekkora baj lehetett volna, ha mondjuk vészhelyzeti hívást kellett volna indítaniuk, de lemerülnek a telefonjaik.

Kinyitották a bőröndöt

„Nem tudjuk, hogy hol történt, Budapesten vagy Korfun. De valahol kinyitották a bőröndöt és kilopták ezt a két töltőt. Ami tényleg döbbenetes, mert mi nagyon sokat utazunk, és még soha ilyesmi nem történt velünk, vagy csak nem vettük észre, hogy valami eltűnt, nem tudom. Szóval nagyon vigyázzatok. Mert ilyesmi előfordulhat” – mondta.

Pénzt kér a biztosítótól

Mónika hozzátette: még lesz egy köre a biztosítóval, mit lehet ilyen esetekben tenni, mert azt egyelőre nem tudja, hogy bizonyíthatná, hogy volt két telefontöltőjük, ami már nincs – írja a 24.hu.

Mónika megelőzési tippjei

Ami a felnyitott bőröndöt illeti, a műsorvezető a videó szerint utánaolvasott a témának, egy cikkben pedig azt olvasta, a legbiztonságosabb módszer az utaztatott holmik megőrzésére az, ha felszállás előtt lefóliáztatjuk a poggyászainkat.

Szemmel kell tartani

Követőinek is ezt javasolta, továbbá azt tanácsolta nekik, hogy az értékeiket inkább a kézipoggyászukban vigyék fel a repülőre, ahol szemmel tudják tartani. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Videó a nyaralásról:

Kiemelt kép: Erdélyi Mónika – Forrás.TV2