Szomorú hírről számolt be a honlapján a rendőrség: újabb baleset rázta meg a magyar utakat, ezúttal az M5-ösön történt tragédia.

Egy 43 éves férfi az áldozat

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján 2023. szeptember 9-én 7 óra 40 perckor érkezett bejelentés a Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába, hogy az M5 autópálya 18-as kilométerszelvényénél a Budapest felé vezető oldalon az úttest mellett egy összetört gépjárművet találtak. A balesetben egy 43 éves férfi életét vesztette. A BudapestKörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Lezárás

A helyszínelés idejére az érintett útszakaszon a külső forgalmi sávot lezárták, a forgalom a belső sávban folyamatosan halad.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Halálos baleset Bács-Kiskunban

Kékvillogó írta meg, hogy egy személygépkocsi eddig tisztázatlan körülmények között letért az útról és egy villanyoszlopnak ütközött az 5411-es számú út 8-as kilométerénél 2023. szeptember 9-én 6 óra 36 perc körül. A járművezető, egy 24 éves nő kirepült a kocsiból és olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. 

Budapest 23. kerületében két autó karambolozott

Összeütközött két gépkocsi a 23. kerületben, a Bevásárló utca körforgalmánál. A forgalmi akadályt okozó járművek balesetéhez a fővárosi hivatásos tűzoltók mellett a mentők is kiérkeztek, közölte a Katasztrófavédelem.

Ráfutásos baleset az M1-esen

Ráfutásos balesetet szenvedett két gépkocsi az M1-es autópálya 19-es kilométerszelvényénél, Biatorbágy térségében, a Győr felé vezető oldalon.

Kigyulladt az egyik jármű

Az ütközés következtében az egyik jármű kigyulladt, a tüzet a törökbálinti hivatásos tűzoltók oltották el egy vízsugárral. A beavatkozás idejére lezárták a külső sávot, a forgalom két sávon haladt az érintett útszakaszon.

Az M3-ason kamionba hajtott egy autó

Egy kamion hátuljába hajtott egy személyautó az M3-as autópálya 186-os kilométerszelvényénél, az M35-ös autópálya csomópontjánál, Görbeháza térségében, a Nyíregyháza felé vezető irányban.

Jöttek a tűzoltók

A tiszaújvárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították, majd eltávolítják a sztrádáról a kisebb járművet. A baleset miatt a két belső sávon forgalmi akadály alakult ki, a személyautó pályáról eltávolításának idejére azonban lezárták az érintett útszakaszt, közölte szintén a Katasztrófavédelem.

Baleset az M7-esen

Két gépkocsi ütközött össze az M7-es autópálya 69-es kilométerszelvényénél, Szabadbattyán térségében, a Siófok felé vezető irányban. A járművekben összesen négyen utaztak. A székesfehérvári hivatásos tűzoltók mellett a társhatóságok is kiérkeztek a helyszínre, ahol forgalmi akadály alakult ki a baleset miatt. A BudapestKörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Illusztráció