Felsővezeték-szakadás miatt késések várhatók a Déli pályaudvarról induló és oda érkező vonatoknál – közölte a Mávinform szerda reggel.

Megnövekedett menetidő

Azt írták, a Déli pályaudvar és Kelenföld között felsővezeték-szakadás miatt egy vágányon szünetel a vonatforgalom. Emiatt a Budapest-Győr-Hegyeshalom, a Budapest-Székesfehérvár-Nagykanizsa és a Budapest-Pusztaszabolcs-Pécs vonalakon 15-30, esetenként 30-60 perccel nőhet a menetidő. A vonatközlekedés átszervezése folyamatban van – tudatta a Mávinform. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Dombóvár-Komló között pótlóbusz

A Dombóvárról Komlóra 9:01-kor és a Komlóról Dombóvárra 11:01-kor induló személyvonat (38612, 38615) helyett pótlóbusz közlekedik.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Komárom-Esztergom között vonatpótlók

A Komáromból Esztergomba 5:46-kor és az Esztergomból Komáromba  7:43-kor induló S74-es vonat (32929, 32922) helyett pótlóbusz közlekedik. A busz Dunaalmás, Várhegyalja, Piszke, Nyergesújfalu felső, Tát esetében a Volánbusz megállóhelyeken áll meg, Dorogon a vasútállomásnál áll meg, azonban Esztergom-Kertvárost nem érinti.

A MÁV app-on átmenetileg nem lehet jegyet venni

A szorosára nőtt menetidőn és a pótlóbuszokon túl, jelenleg a jegyvásárlás sem túl egyszerű, az applikáción keresztül ugyanis nem lehet megvenni.

Dolgoznak a hiba javításán

A vasúti menetjegyeket a pénztárakban, a vonatok fedélzetén, a jegykiadó automatáknál, valamint az Elvirán vásárolhatják meg. A szakemberek dolgoznak a hiba kijavításán.   

Lassú

A fizetési rendszer lassulásakor előfordulhat, hogy a szokottnál tovább, akár 20-30 percig is eltarthat, amíg jegyét el tudjuk Önhöz juttatni. Utazás csak érvényes jegy birtokában lehetséges, ezért kérjük, utazás előtt ellenőrizze az új Elvirában vagy a MÁV applikációban, hogy jegyét megkapta-e. Ha nem regisztrált felhasználóként vásárolt, kérjük, utazás előtt ellenőrizze bejövő leveleit és a Levélszemét mappát is.  

Mi lesz a levont összeggel?

Ha a fizetési folyamat félbeszakad, és nem kapott jegyet, a levont összeget 24 óra elteltével visszatérítik a fizetéshez használt bankszámlára. Amennyiben ez nem történne meg, akkor a problémát kérjük, jelezze az [email protected] címen.

Ha probléma adódik

A probléma sikeres kivizsgálásához kérjük, adja meg alábbi információkat: email cím, amivel az alkalmazásba regisztrált vagy amit vendégvásárlóként értesítési címnek megadott; a sikertelen vásárlás időpontja, illetve ha rendelkezésére áll, akkor a vásárlás banki tranzakciójának adatait. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Déli pályaudvar – Forrás: Wikipédia