Nagy meglepetést okoztak a kis Bencének a gyáli rendőrök. Egy nagymama fordult a Gyáli Rendőrőrshöz, hogy unokájának életre szóló élményt ajándékozzon.

Odavan a rendőrautókért

A 4. születésnapját ünneplő kislegény ugyanis oda meg vissza van a rendőrautókért, imádja a sziréna hangját. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Egy valóra vált álom:

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Nemleges válasz szóba sem jöhetett:

Váratlan látogatás

Nemleges válaszról szó sem lehetett, egyértelmű volt az összefogás a kérés teljesítésére. A váratlan látogatást pedig mikor máskor ejtették volna meg, ha nem 2022. április 24-én, a Rendőrség Napján.

Bence nagyon élvezte

Bence láthatóan élvezte a meglepetést, és otthonosan mozgott az egyenruhások között, no meg persze a szirénás autó volánja mögött, az sem zavarta különösebben, hogy a tányérsapka méretben nem passzolt.

A kisfiú a rendőrautóba is beülhetett:

Teljes volt az extázis:

Hatalmas öröm

Nagy törzsőrmester azt is megmutatta, hogyan lehet „nínózni” – igazából ez volt a legfontosabb a kisfiú számára. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: police.hu