A hagyományos grillezés már régóta nagy népszerűségnek örvend, de ennek örömeit csak a kertes házban lakók élvezhetik. Emiatt lettek népszerűek az utóbbi időben az elektromos grillek, hiszen nemcsak a kertben vagy a teraszon, hanem a lakásban vagy az erkélyen is tudunk velük grillezni.

A professzionális Steba grillsütők

Az utóbbi néhány évtizedben egyre jobban elterjedtek az elektromos grillek, hiszen mindent tudnak, amit egy hagyományos grillsütő, viszont ehhez képest számos előnnyel rendelkeznek. A BonAir.hu Steba elektromos grillek több típusát – az asztali grillt, az álló grillt, a kontaktgrillt, a mini grillsütőt, a raclette sütőt – kínálja a vásárlók igényeinek megfelelően. A 100 éves német Steba cég nagy tapasztalattal rendelkezik a háztartási készülékek gyártásában, termékeik funkcionalitás, megbízhatóság és megjelenés tekintetében is kiemelkedőek.

Speciális funkciók a tökéletes és változatos ételkészítéshez

A Steba grillek általában beépített hőszabályzással rendelkeznek, így lehetővé teszik az étel elkészítéséhez szükséges hőmérséklet pontos beállítását. Tartalmazhatnak különleges funkciókat is, mint például a beépített grilltárcsák vagy serpenyők, amelyek többféle étel elkészítését is lehetővé teszik.

Milyen előnyökkel jár az elektromos grillek használata?

  • Az elektromos grillekkel kényelmesen készíthetjük el a kedvenc fogásainkat. Könnyen kezelhetők, rövid idő alatt – az integrált fűtőszálnak köszönhetően – egyenletesen felmelegszik a sütőfelületük. Csak bekapcsoljuk őket, és pillanatok múlva már kezdhetjük is a grillezést.
  • Nem kell tüzet gyújtani, nem szükséges gázt vagy faszenet vásárolnunk.
  • Ezek a grillek beltéren és kültéren egyaránt használhatóak, hiszen nem keletkezik füst, nincs nyílt láng a használat során.
  • Lehetővé teszik az egészséges étkezést, hiszen kevés zsiradék szükséges az ételek elkészítéséhez. A grillezett hús, hal, zöldségek ízletesek és egészségesek.
  • Az öntvényből készült grill-lap kiváló hővezető, így a sütőlapot teljesen tele lehet rakni húsokkal és zöldségfélékkel, a széleken is jól megsüti ezeket.
  • Nem kell bosszankodnunk, hogy a parázsba pottyan az étel, hiszen erre nincs lehetőség.
  • Nem kell elhalasztanunk a grillpartit akkor sem, ha esik az eső, hiszen bent a lakásban is el tudjuk készíteni az ételeket.
  • Az elektromos grillek egyszerűen tisztíthatóak, nem kell súrolnunk a ráégett ételt, ugyanis a tapadásmentes felületről könnyen eltávolíthatjuk ezeket. A fröcskölésgátló perem is levehető, és elmosható. Ezek a készülékek többnyire csepegőtálcával is rendelkeznek, ami megfogja a zsírokat, így a tisztítás is gyorsan megtörténhet.
  • Használatuk biztonságos, hiszen túlmelegedés elleni védelemmel vagy automatikus kikapcsolás funkcióval vannak ellátva.

Az elektromos grillek tehát egyre népszerűbbek azok körében, akik kényelmesen és egyszerűen szeretnének grillezni az év bármely időszakában anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötniük íz és a minőség terén.

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos, auditált mérések szerint a Like Company Media Group hírportáljait a forgalmas napokon 600 ezer ember olvassa.