A padlófelületek tisztántartása elsődleges fontosságú mind az otthonában, mind pedig az ipari területeken egyaránt. A végén a padlón végzi minden szennyeződés, így amennyiben szeretne egészséges, biztonságos és kellemes környezetet biztosítani a látogatói, valamint a dolgozók számára, akkor érdemes elgondolkodnia az ipari seprőgép bérlésén, kölcsönzésén.

Ipari helyszíneken, csarnokokban, raktárakban, plázákban és irodákban egyaránt elengedhetetlen a padlók mindennapos tisztítása. Nem szükséges azonban a költséges gépvásárlásra adnia a fejét, elegendő, ha bizonyos időközönként kibéreli a szükséges gépeket. Hogyan zajlik a bérlés folyamata? Olvasson tovább és tudjon meg többet!

Ipari padlótisztító gépre vagy ipari seprőgép bérlésére van szüksége?

Az ipari padlótisztító gépet és seprőgépet nem érdemes összehasonlítani, hiszen mindkét gépezet más jellegű munkavégzésre képes. Végső soron ez a két padlótisztító eszköz kiegészíti egymás munkáját, így a tökéletes végeredmény eléréséhez mindkettőre szüksége lehet. 

Az ipari seprőgépek használata belső, fedett területeken, garázsokban, hangárokban és csarnokokban egyaránt eszközölhető, azonban kültéri helyszíneken – utak és járdák tisztításához is eredményesen felhasználható. 

Míg a seprőgép a nagyobb szennyeződések, törmelékek és a por eltávolítására képes addig a padlótisztító gép a letapadt, zsíros, olajos foltok feloldását végzi el. Amint láthatjuk, a seprőgép nem váltja ki a padlótisztító gép munkáját, a két gép munkavégzése leginkább kiegészíti egymást. A két gép együttes használata garantálhatja a csillogó-villogó, makulátlan és egészséges környezetet ipari helyszíneken is.

Az ipari seprőgépek fajtái

Ipari seprőgépek tekintetében több típus közül válogathat. Az elsődleges tényező, ami alapján meg lehet különböztetni a seprőgépeket, az a kezelés módja, miszerint létezik a gyalogkísérős és a ráülős változat. 

Míg a gyalogkísérős, mint például a Tennant S10 seprőgép kisebb és zegzugosabb területek tisztítására hivatott, ahol az emberi manőverezhetőség kiemelkedő fontosságú. Addig a ráülős változat a nagyobb, egybefüggő helyszíneket képes gyorsan és eredményesen megtisztítani a szemmel láthatő szennyeződésektől és a portól. Ilyen a méreteiben is lenyűgöző Hako Sweepmaster 980R is.

Az ipari seprőgép bérlése – a kölcsönzés menete 

Az ipari seprőgép kölcsönzése, bérlése pofonegyszerű, amennyiben egy megbízható partnert választ. A kapcsolatfelvétel és az adategyeztetés követően segítenek az ideális gép kiválasztásában, a hozzávaló kiegészítők, valamint a tisztítószerek meghatározásában egyaránt. 

A gép kölcsönzésekor az igénybevétel időtartamát is meg szükséges határozni. 3 alapvető opció közül választhat – a 12, a 24 és a 48 órás bérleti időtartam tekintetében, azonban megvan a lehetősége az egyedi feltételek igénylésére is.

Amennyiben kérdése van az ipari seprőgépek bérlésével, kölcsönzésével kapcsolatban, akkor bátran fordulj a Cleaner Center szakértői csapatához, akik készséggel állnak rendelkezésére!

média partnerünk: DLX MEDIA marketing ügynökség

Ez a cikk szponzorált tartalom, megrendelő: takaritogep-kolcsonzes.hu

Az auditált mérések szerint havonta átlagosan 12 millió alkalommal kattintják az olvasóink Like Company Kft hírportáljait. A támogatott cikkek egy hónapig címlapon vannak, így a partnereink reklámjait tényleg nagyon sokan látják, ezért hatásosak. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát.