Kedd reggel pár perccel később indult a ráckevei HÉV. Ezúttal nem a szerelvénnyel volt baj, hanem egy aranyos kis hattyú akadályozta a forgalmat.

A BudaPestkörnyéke.hu agglomerációs hírportált százezrek olvassák az agglomeráció mind a 90 településén, köztük sok az álláskereső és a munkahelyváltáson gondolkodó. Hirdessen nálunk állást és meglátja: szuper áron, gyorsan megtalálhatja velünk az ideális alkalmazottat. Klikk ide a részletekért!

A kedd reggeli csúcsban a ráckevei HÉV utasai és a járművezető együtt terelték le a Dunahídnál a lábánál sérült hattyút a vasúti sínekről, emiatt a HÉV késett.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

„A vasút a természetet főleg közvetett módon védi, azzal, hogy kevésbé szennyező, környezetbarát utazási formát kínál nagy tömegeknek, de ha lehetőség van rá, vigyázunk az állatvilágra: a hattyú megmenekült! A Ráckevei (Soroksári) – Duna ág különleges, csodálatos élővilága fokozott védelmet érdemel!”  – írta a MÁV a közleményében

Az utasok ezúttal nem voltak felháborodva, hanem ahogyan a fotón is látszik, segítették leterelni a hattyút a vasúti sínekről. A vasúttársaság ezúton is köszöni az utazók segítségét!

A beállítás alapján a felvétel a HÉV vezetői fülkéjéből készülhetett, láthatóan a vonatvezető is meglepődött a hattyú sínrelépésén és az utasok gondosságán.

Kiemelt kép: Facebook