Minden család otthonában vannak fotók elhelyezve itt-ott, ami nagyon nagy melegséggel tölti el a szívünket. Ettől függetlenül azonban sok esetben okoznak bosszankodást ezek a fényképek. Itt viszont nem az általuk hordozott emlékekre gondolunk.

A rendszeres takarítást megnehezítheti, ha állandó jelleggel le kell porolni a kereteket, vagy folyton le kell pakolászni a képeket a polcokról, mert azt is le szeretnénk törölni. Arról nem is beszélve, hogy az üveglapot külön kell tisztítani.

Olyan helyeken, ahol közvetlen napsugárzás éri a képeket, sok esetben az évek alatt képesek arra is, hogy megfakulnak. Ez bizony rontja a látványt mindamellett, hogy sajnáljuk őket emiatt kidobni, mert mégiscsak emlékek.

Miért válasszon bekeretezett fénykép helyett vászonképet?

Egyrészt azért, mert ahogy már említettük, csúnyán fogalmazva nem a polcon tárolt porfogók közé fog tartozni egy csodálatos vászonkép. Gond nélkül portalanítható, de erre még később visszatérünk.

Másrészt olyan technológia áll a rendelkezésükre a gyártóknak, amivel elérhető, hogy nem fakul meg a fény hatására a kedvenc képünk. Emellett pedig olyan festékeket használnak a nyomtatás során, amik nem folynak el, és mégis tűéles képet adnak.

Harmadrészt pedig cseppálló kivitelben is elérhetők. Ez gyakorlatilag megkönnyíti a takarítási macerát, így akár egy nedves ruha segítségével könnyedén megszabadíthatjuk a myprintpix.hu oldalán készült egyedi vászonképet a portól.

Mikor lehet jó megoldás a vászonkép?

A kedvenc digitális fényképe, ami egy különleges emléket idéz, ma már egy vászonképen is örök otthont kaphat. Ez a fotókeretekkel ellentétben nem törik el akkor sem, ha véletlenül leesik a falról.

Mivel egy pamutvászonra kerül nyomtatásra a kép, így nincs szükség üveglapra sem a papír képekkel ellentétben. Így az esetleges balesetveszély is elkerülhető, ha esetleg leesik a kép és eltörik az üveg.

Nem csak a digitális képek “előhívására” alkalmas a vászon, hiszen egy művészeti alkotás is remekül mutat így a falon: akár nagyon kicsi méretben, akár egy hatalmas kép formájában is felkerülhet a nappali falára.

Milyen méretben és anyaggal kapható?

Akár téglalap alakú, akár négyzet alakú a fotó vagy a művészeti alkotás, mindkét esetben remek lehetőségek várják a myprintpix.hu weboldalán. Nem csak a sztenderd méretek közül lehet választani, mint az A4, vagy a 10 x 15-ös, hiszen bőséges lehetőséget kínálnak.

A 30 cm-es mérettől egészen a 120 cm-es nagyságig rengeteg méretben kiválaszthatja a vászonképet, akár panorámaképet is készíthet! Egy ilyen különleges méretű és alakú dekorációval igazán hatásos atmoszférát kölcsönözhet bármelyik helyiségnek.

Ráadásul háromféle vászonanyagból választhat attól függően, hogy milyen hangulatot szeretne viszontlátni a képen, vagy az is döntő lehet, hogy fotó kerül-e rá vagy egy művészi alkotás. Döntse el, hogy matt, fényes vagy művészi vászonra szeretne-e nyomtatni, és gyönyörködjön a kész műben egy életen át.

Ez a cikk szponzorált tartalom, megrendelő a myprintpix.hu oldalt működtető cég. Az auditált mérések szerint havonta átlagosan 12 millió alkalommal kattintják olvasóink a Like Company Kft hírportáljait. A támogatott cikkek sokáig címlapon vannak, így a partnereink reklámjait tényleg nagyon sokan látják, ezért hatásosak.