Vonalkódokra, címkékre, nyugtákra minden kereskedelemmel foglalkozó vállalkozásnak szüksége van. Éppen ezért hatalmas segítség lehet, ha saját nyomtatóval tudjuk ezeket előállítani, aminek a beállításai teljesen a vállalkozás igényeire vannak szabva. Ugyanakkor az sem mindegy, hogy milyen minőségben kerülnek nyomtatásra. Ha céged számára Te is a legjobb minőséget szeretnéd, akkor ismerd meg a vonalkód nyomtatók előnyeit.

Milyen előnyöd származhat a saját nyomtató használatával?

Fontos tisztáznunk, hogy vonalkódot nem lehet hagyományos nyomtatóval előállítani. Erre a célra ugyanis egy speciális technológiával működő, vonalkód nyomtatására alkalmas eszközre van szükség. Ezek a nyomtatók ugyanis tökéletes pontossággal dolgoznak, ami elengedhetetlen a különböző kódok pontos megjelenítéséhez.
Ezenfelül rendkívül költséghatékony megoldás lehet, hiszen alacsony üzemeltetési költségével spórolhatunk a kiadásainkon.
Az ilyen módon nyomtatott címkék, nem csak kiváló minőségűek lesznek, de hosszú élettartamuk és nagy ellenállóképességüknek köszönhetően tökéletesen alkalmasak a kereskedelem bármely területén. 
A készülékeknek minimális karbantartási igényük van, ezért nem kell a későbbiek során sem bajlódni velük.

Termál transzfer vagy direkt termál nyomtatás?

A termál transzfer nyomtatás esetében a nyomtatófej ráolvasztja a festéket a kívánt felületre. Ezzel az eljárással nem csak papírra, de egyéb alapanyagokra is lehet nyomtatni. Így előállíthatunk kültéri használatra alkalmas címkéket, akár színes kivitelben is.
Hosszú élettartamuknak köszönhetően tökéletes választás lehet, ha polccímkét, vonalkódot, vagy más, kültéri használatra szánt címkét szeretnénk előállítani.

A direkt termál nyomtatás során a nyomtatófej a papírral közvetlenül érintkezik. A hőpapír egyes pontjait felmelegíti, aminek hatására elszíneződik, és létrejön a kívánt kép.
Mivel ennek a címkének az alapanyaga érzékeny a hőre, ezért kizárólag beltéren használható. Megfelelő körülmények között azonban rendkívül megbízható és hosszú élettartamot garantál.
Maga az eljárás pedig az egyik legköltséghatékonyabb, ugyanis a hőpapíron kívül semmilyen egyéb kellékanyagra nincsen szükség.

Bármilyen eljárás mellett döntünk, fontos, hogy olyan helyről rendeljük meg az eszközt, ami csakis magas minőségű termékek forgalmazásával foglalkozik. Az Etisoft közel 30 éves piaci jelenlétük során, kizárólag prémium termékeket nyújt ügyfelei számára. A készülékek értékesítésén felül pedig egyedi szoftver megoldásokkal is segítik a hatékony működést.

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos mérések szerint a BudaPestkörnyéke.hu hírportált a forgalmas napokon 340.000 ember  olvassa!