Amikor burkolásról van szó, akkor a legtöbbünknek azonnal a csempe és a járólap jut az eszébe. Néhányunk még mindig leragadt ezeknél a megoldásoknál, esetleg a tapétánál, ami szintén nem számít modern burkolásnak. Kicsit körbenézve láthatjuk, hogy ma már ennél sokkal jobb és tartósabb dolgokban is gondolkodhatunk, amelyek amellett, hogy stílusossá teszik az otthonunkat, mutatósak, és óvják a falakat a sérülésektől.

A modern falburkolatok legnagyobb előnye, hogy növelik az ingatlan értékét és az otthonosság érzetét. De vajon melyik a legjobb választás? Milyen trendek uralkodnak manapság a falburkolatok területén?

Védjük meg a falainkat!

A Tiissa beltéri falburkolatok olyan minőségi anyagból készült megoldások, amik tulajdonképpen örökké tartanak. A többféle és különböző fajta színben, mintázattal, méretben kapható panelek legnagyobb előnye, hogy időtállóak, így átrendezés esetén sem kell őket leszedni a falról. Még a legüresebb szobát, nappalit, konyhát is élettel tudjuk megtölteni. Ami azonban a nappali burkolását illeti, nincsen egyszerű dolgunk, hiszen sok szempontnak kell megfelelni.

Az ide felhelyezendő változatoknak passzolniuk kell a falak színéhez, valamint a bútorok stílusához. Amennyiben például modern nappalit szeretnénk létrehozni, akkor lehetőleg ne válasszunk mintás, vintage tapétát vagy burkolatot. Kicsit sem lesz elegáns az összhatás. Fordítva sem a legjobb, egy vintage helyiséghez sem igazán passzol egy márvány vagy modern panel. Fontos tehát, hogy kellő figyelmet szenteljünk az anyagra, a színekre, illetve a mintázatra.

Mit tegyünk, ha modern burkolatot szeretnénk a falra?

A Linerio panelek minden esetben remek választásnak bizonyulnak. A három formában kapható termék kapcsán mind a szélesség, mind a mélység eltér egymástól. Csupán annyi a dolgunk, hogy alaposan lemérjük a rendelkezésre álló falfelületet és ennek alapján válasszuk ki a megfelelő nagyságot. Teljesen mindegy tehát, hogy milyen térről van szó, könnyedén találhatunk az otthonunkhoz passzoló típust.

A panelek polisztirolból készülnek, amit bélyegzőnyomattal vonnak be. Ez ellenállóvá, modernné és újrahasznosíthatóvá teszi a gyártó termékét. A könnyű és tartós panelek könnyen tisztíthatóak, így kiváló döntés, ha kisgyermekes család keres magának falburkolatot.

Hogyan tarthatjuk tisztán?

Ha már ápolás, akkor térjünk át a tisztítás kérdésére. Az tény, hogy ezeket nem kell napi szinten törölgetni, de nem árt róluk rendszeresen gondoskodni. A Linerio modellek esetében nem probléma, ha egy kicsit koszos vagy poros lesz, sőt, még a gyerekrajzokat is könnyen el tudjuk tüntetni. Ehhez csupán egy vizes rongyra lesz szükség, amivel bármikor át lehet törölni a felületét.

Amikor átalakításról van szó, akkor nem biztos, hogy a bútorokat kell először megvenni. Mielőtt ezt megtesszük, gondoljuk át, hogyan fogjuk megóvni a falakat a sérülésektől. A panelek dekorációként sem utolsóak, emellett védik a festést a sérülésektől és a szennyeződésektől.

Ez a cikk szponzorált tartalom, megrendelő: tiissa.hu

Az auditált mérések szerint havonta átlagosan 12 millió alkalommal kattintják az olvasóink Like Company Kft hírportáljait. A támogatott cikkek egy hónapig címlapon vannak, így a partnereink reklámjait tényleg nagyon sokan látják, ezért hatásosak. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát.