Közeleg az esküvő időpontja? Már minden le van szervezve, az álomruha is megvan, de még hiányzik valami?

A csodás menyasszonyi ruha és a pazar frizura mellett nem hiányozhatnak a menyasszonyi ékszerek sem. A ruha fazonja és stílusa a meghatározó. Nem mindegy, hogy a ruha magasan záródik vagy csónakkivágású. Egyszerű vonalvezetésű vagy gazdagon díszített. Lássuk, mire érdemes figyelni esküvői ékszer választása esetén!

Tündöklő kiegészítők

A karikagyuru.hu esküvői kellékeit látva nem lesz könnyű kiválasztani a menyasszonyi ékszereket. Hiszen szebbnél szebb fülbevalók, nyakláncok, karkötők, gyűrűk és komplett szettek találhatók a kínálatban.

Természetesen ékszerek tekintetében a főszerep az eljegyzési és kísérőgyűrűjé, de ne feledkezzünk meg a többi kellékről sem, mely teljessé teszi az összképet.

A menyasszonyi ruhát is általában hosszas próbálgatás előzi meg, nincs ez másként az ékszerekkel sem. Szánjuk rá az időt, hogy megtaláljuk a ruhához leginkább illő kiegészítőket.

Amitől a menyasszony még ragyogóbbá válik

A különlegesen szép nyakláncok, fülbevalók és karkötők önmagukban is csodálatosak, de igazán a menyasszonyon érvényesülnek.

Megkönnyíti a menyasszonyok dolgát, ha kimondottan az esküvőre készült ékszerek közül válogatnak. Fölösleges a hosszas utánajárás és keresgélés, mert a kimondottan a nagy napra szánt darabok tökéletesen harmonizálnak egymással. A nyakláncok és medálok zöme olyan típusú, hogy egyszerűen választhatsz hozzá kézre és fülbe is további ékszereket.

Milyen stílusú ékszerre vágysz?

A hercegnői pompát vagy a klasszikus eleganciát preferálod inkább? Az esküvőn is igaz a mondás, hogy a kevesebb néha több, vagyis nem szabad túlzásba esni a kiegészítőkkel sem. Nem véletlenül kiegészítő a nevük, nem rajtuk van a hangsúly, csupán segítenek teljessé tenni a megjelenést.

Ha gyöngyökkel gazdagon kivarrt menyasszonyi ruhát választottál, akkor ez esetben az ékszer legyen visszafogott. De egy egyszerűbb, egyenes vonalú ruhához nyugodtan viselhetsz feltűnőbb, extravagánsabb ékszert is.

A nyaklánc hossza mindig a ruha nyakának a szabásától függ. Egy szép, mutatós nyaklánc kiemeli a nyakat és a dekoltázst. Magasan záródó ruha esetében nem feltétlenül szükséges nyaklánc. Helyette viselj inkább karkötőt és fülbevalót. A karkötő viszont ujjatlan és hosszú ujjú ruha esetében is egyaránt remek kiegészítő.

Fülbevalót akkor érdemes viselni, ha fel lesz tűzve a frizurád. A kiengedett hosszú haj nem mindig engedi érvényesülni a fülbevalót.

Érdemes olyan ékszereket választani, amiket tudsz is viselni, mert ha a hétköznapokban egyáltalán nem szoktál ékszert hordani, akkor egy feltűnő darabot hordva kényelmetlenül érezheted magad.

Bármilyen stílusú is lesz a ruhád, a karikagyuru.hu kínálatában megtalálod az egyéniségedhez illő menyasszonyi kellékeket. Fedezd fel a különleges kollekciót, és válaszd ki álmaid ékszerét az esküvődre!

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos, auditált mérések szerint a Like Company Media Group hírportáljait a forgalmas napokon 600 ezer ember olvassa.