Amikor otthonfelújításba kezdünk, akkor nem csak a bútorokra, a háztartási berendezésekre, vagy éppen a textilekre kell gondolni. 

Számos olyan apróság van, amiről gyakran megfeledkezünk és csak az átépítés során derül ki, hogy valami hiányzik. Ide tartoznak a kültéri és a beltéri lámpák, fényforrások, amelyeknek hatalmas szerepe van egy olyan helyen, ahol nincs mindig napsütés és elegendő fény.  Ebben a cikkben arról írunk részletesebben, hogy milyen lámpákban érdemes gondolkodni. 

A beltéri lámpák

Nagyon fontos, hogy amikor a felújítunk, akkor olyan, az Elektrikstore.hu-nál kapható Rábalux beltéri lámpákat válasszunk, amelyek tényleg megfelelő fényt biztosítanak a helyiség számára. Ezek között akad klasszikus kristálycsillár, elegáns mennyezeti lámpa, de nem ritka a modern LED világítás sem. 

A többféle megoldásnak köszönhetően kiválaszthatjuk azt a típust, amely megfelel a lakás stílusának, így mindenki rálelhet arra, amely a legjobban passzol az otthonába. Ennek kapcsán ráadásul lehetőségünk van asztali, vagy éppen álló, esetleg mennyezeti és fali változatok között válogatni. 

A Rábalux ezen a téren piacvezetőnek számít, hiszen egy több mint 30 éve sikeresen működő vállalatról van szó. A stabil pénzügyi háttérrel rendelkező cég már nemzetközi szinten is tarol. A központjuk Győrben található, azonban több mint 20 éve már több európai országban is jelen vannak. 

A Rábalux lakossági használatra alkalmas lámpákkal foglalkozik, de gyakran készítenek energiatakarékos fényforrásokat is. A márkanévhez szorosan kapcsolódik a megbízhatóság és a kiváló ár-érték arány. 

Mi a helyzet a kültéri lámpákkal?

Amikor a garázsba, a teraszra, vagy csak a kertbe keresünk megfelelő lámpatesteket, akkor kicsit nehezebb helyzetben vagyunk, hiszen itt különösen fontos az erős fény. Emellett a kültéri lámpáknak megfelelő víz és por elleni védelemmel kell rendelkezniük, de nem árt, ha kopásállóak, hiszen odakint számos időjárási viszontagságnak lesznek kitéve.

Egy igazán minőségi modell tartós, újszerű marad még évek múlva is. A hatalmas választékban szerencsére itt is akadnak mennyezeti és fali kivitelek, de a Rábalux kínál továbbá energiatakarékos, valamint napelemes és LED-es megoldásokat egyaránt. Utóbbi kettő hatalmas előnyt jelenthet, hiszen míg a napelemeshez nincs szükség áramra, addig a LED-esnek igen nagy a fényereje, így remek választás a garázsba, ahol fontosak a jó látási viszonyok.

Ezeket érdemes tudni a LED-es lámpákkal kapcsolatban

Mostanában, amikor izzót akarunk venni, akkor szinte csak és kizárólag LED-es változatban gondolkodnuk. Nem véletlen, hiszen tényleg nagyon jó a fényerejük, hosszú életűek, így nem kell őket pár havonta cserélgetni. 

A környezetbarát izzókból bőven akad kínálat, hiszen ott vannak a LED panelek, a szalagok, a fénycsövek, illetve a különböző színek és nagyságok. Az alacsony fogyasztású égők minden esetben egyenletes fényelosztást biztosítanak, vékonyak és modernek, így bármely otthonba könnyen beilleszthetőek.

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos, auditált mérések szerint a Like Company Media Group hírportáljait a forgalmas napokon 600 ezer ember olvassa.