Amikor sokan home office-ba kényszerültek, és bejött az online oktatás, akkor szembesültek azzal, hogy a gyerekek számára is fontos, hogy legyen egy jól berendezett tanulósarkuk. Manapság már nem elég, ha a konyhai asztalnál jelölünk ki nekik egy helyet, ahol leckét írhatnak, igenis szükségük van egy saját íróasztalra és hozzá egy gyerekszékre!

A gyerekszoba berendezése

Amíg kicsik a gyerekek, a legfontosabb, hogy legyen a szobájukban sok-sok játék, egy kényelmes ágy, esetleg egy fotel, amiben meg tudnak pihenni napközben. De ahogy múlnak az évek, egyre nagyobb igény mutatkozik asztalra és székre is: rajzoláshoz, gyurmázáshoz, később pedig leckeíráshoz lehet használni ezeket a bútorokat.

Szerencsére az Office Plaza webáruházban gyerekszékek is kaphatók, többféle kivitelben lehet közülük választani. Mindenképp nézzünk szét a kínálatban, ha a gyermek most kezdi az iskolát vagy már kinőtte a régi bútorait!

Az otthoni tanulás öröméhez ugyanis egy kényelmes, divatos szék sokat hozzátesz. Nem lesz több kifogás, miért nem akarja megírni a házi feladatot a csemete, alig várja majd, hogy a menő forgószékébe ülhessen!

A webáruházban irodaszerek, asztali lámpák és más hasznos eszközök is beszerezhetők, így egy helyről egyszerre meg tudunk rendelni mindent, ami kellhet az iskolakezdéshez!

Milyen a jó gyerekszék?

Az iskolás gyerekek ma már egész nap szinte csak ülnek, ami nagyon fárasztó számukra. A vidám óvodai játékok után megterhelő a koncentrálás, a sok írás, olvasás. Ráadásul mindezt rideg környezetben teszik, a padok kényelmetlenek, kicsik, alig van hely a tanszereknek. A sok egyforma barna szék sem igazán szívderítő látvány.

Otthon legyen ez másképp! Rendezzük be a tanulósarkot úgy, hogy kedvet kapjanak ahhoz, hogy itt töltsék a tanulásra fordított időt! Egy jó gyerekszék megválasztásával kezdjük!

Az Office Plaza kínálatában is elérhető Betty forgószék például tökéletes választás: fiatalos, kényelmes és biztonságos is. A karfa nélküli forgószéket egyszerűen betolhatjuk az asztal alá, ha már nincs használatban. Széles lábtámasza lehetővé teszi, hogy a gyerkőcök itt pihentessék a lábukat leckeírás közben.

Állítható a háttámlája és az ülőlap magassága is, így teljesen személyre szabható gurulós székről van szó. Ami kiemelendő: a görgők fékezhetőek, így ha a kis diák ráül a székre, az nem fog kigurulni alóla.

Van más megoldás is!

Ahogy a felnőttek esetén az irodában, úgy a gyerekek esetén a gyerekszobában is tartsuk szem előtt az ergonómia alapelveit! Ez azt jelenti, hogy mindig olyan bútorokat válasszunk, melyek praktikusak, kényelmesek és nem károsak az egészségre.

A megfelelő beállításokkal elkerülhetjük, hogy a gyerekek görnyedve üljenek. Választhatunk nekik állítható íróasztalt is, mely a csemetével együtt nő. Ilyen típusú szett is kapható székkel együtt az Office Plazánál!

A jó gyerekszék fontosságát nem lehet elégszer hangsúlyozni: a későbbi gerincbántalmak megelőzése érdekében is olyat válasszunk, mely megfelel minden szempontból.

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos mérések szerint a BudaPestkörnyéke.hu hírportált a forgalmas napokon 340.000 ember olvassa!