A stílusos és divatos megjelenés, amely mindenkit lenyűgöz, nemcsak vakon követi a divatot és a vezető trendeket. Van néhány jól bevált trükk, amiket bátran alkalmazhatsz, mert velük a stílusod egyszerűen tökéletes lesz. És ez csak néhány ruhának és kiegészítőnek köszönhető, amelyek minden helyzetben működnek! Vajon mik ezek?

Válassz magadnak egy ruhát!

A nyári gardrób nem nélkülözheti a női ruha modelleket. És lehetőleg legyen több! Ez a női gardrób legpraktikusabb és legnőiesebb eleme. Néhány pillanat alatt lenyűgöző megjelenést varázsolhatsz egyetlen ruhadarab használatával. Tagadhatatlan előnye, hogy egy ruha mindannyiunk kompatibilis darabja, függetlenül attól, hogy modellalkatú, vagy esetleg nagyvonalúbb formákkal rendelkezel. Óriási a választék, így mindenki talál magának valót – a karcsú lányok remekül fognak kinézni a testhezálló szabásokban, azok pedig, akik ki akarják hangsúlyozni nőies formáikat, mindenképp nézzék meg a kiszélesedő A-vonalú modelleket. Tavaszra és nyárra preferáljuk a színeket és a mintákat – finom pasztellszínek, virágok és szuperdivatos pöttyös modellek, csak néhány az idei szezonjavaslatok közül. Kiegészítőnek pedig fedezd fel a napszemüvegek az answear.hu kínálatában található kollekcióit, egy jól megválasztott modell abszolút Jolly Joker a stíluserősítők listáján.

Fogadj a kalapokra!

Szeretjük, ha a divat is funkcionális, ezért a szalmakalapok az első számú kiegészítőink a nyáron. Nem csak jól néznek ki, de fejünket és hajunkat is védik a túlzott napfénytől. Neked is vannak olyan napjaid, hogy egyszerűen nem tudsz olyan frizurát alkotni, ami kielégítene? Egy divatos kalap jól jön ilyenkor. A szalmakalap gyakorlatilag mindenhez hordható, légies ruhával és szandállal kombinálva pedig fenomenálisan néz ki. Tehát, ha egy divatos és kreatív darabhoz keresel receptet, ennek az eredeti kiegészítőnek a ruhatáradban kell lennie, mégpedig expressz tempóban! A kedvesednek válassz egy modellt a divatos férfi kabát kollekcióból.

Nyáron válaszd a fehéret!

Pontosabban a fehér nadrágot, ami remek alternatíva a vastag, sötét farmer helyett, amit nyilván imádunk, de tavasszal inkább valami világosabbat preferálnánk. Ha eddig nehezen tudtad elképzelni magadnak ezt a nadrágszínt attól tartva, hogy nem illik majd az alakodhoz, akkor végleg szeretnénk benned eloszlatni a kétségeket, és kijelenteni, hogy bizony tévedsz! Hiszen senki nem mondta, hogy egyből a szűk szárak mellett kell dönteni. Ugyanolyan jól néznek ki a lazább verziók, amelyek amúgy szuper divatosak ebben a szezonban. És mivel viseljük őket? Mindenhez passzolnak, de számunkra megkérdőjelezhetetlen, hogy finom, pasztell elemekkel kombináljuk, vagy marina stílusú ruhákban használjuk őket. A női kabát ajánlat terén is érdemes a fehér és világos árnyalatok mellett letenni a voksot.

Éljenek az espadrillesek

Nem hiányozhattak innen az espadrillesek sem, mert ez a kedvenc modellünk, amikor a hőmérséklet emelkedni kezd, és búcsút szeretnénk inteni a bőr balerináknak és a nehéz tornacipőknek. Ezeket a kényelmes lábbeliket mindenhez hordhatod – elegáns és stílusos karaktert kölcsönöznek a ruháidnak. Fogadj színes modellekre, feltűnő mintákkal és foltokkal, hiszen még a legegyszerűbb megjelenést is felvidítják!

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos, auditált mérések szerint a Like Company Media Group hírportáljait a forgalmas napokon 600 ezer ember olvassa.