A rossz testtartás népbetegségnek tekinthető. Egyre többen panaszkodnak arra, hogy fáj a hátuk, a derekuk, és egyre többeknél diagnosztizálnak az orvosok gerincferdülést, vagy egyéb reumatológiai eltérést. Ami ebben az egészben a leginkább megdöbbentő, hogy mindez egyre korábban következik be, már ami a megélt évek számát illeti. Szó nincsen arról, hogy kizárólag az időseket érinti érzékenyen ez a helyzet. De vajon mi a megoldás?

Az állva végzett munka egészséges?

A két lábon állva, egyenes háttal végzett munka sokkal egészségesebb, mint az ülőmunka. Igen ám, de sokak számára ez az az információ, ami első körben befogadhatatlan, megvalósíthatatlan. Mondhatjuk úgy is, hogy túl sok. Ez teljesen rendben van.

Az állítható asztal ekkor léphet a képbe, mint mentőöv. A segítségével az igazán bátrak kipróbálhatják az állva dolgozás élményét, de akiknek ez sok haladhatnak centiméterről centiméterre, apránként. Akár nap, mint nap könnyedén módosítható az asztal magassága, ami egyet jelent a kényelemmel, a mind fokozódó komforttal. Ezeknek pedig előbb, vagy utóbb, de inkább előbb tapasztalhatóak a fizikai vetületei is. Hogy melyek ezek? Csökkenő fájdalmak, elmaradozó panaszok, javuló testtartás. Hiszen a fent említett tünetet meglétébe nem érdemes beletörődni, mert sokkal egyszerűbb megszüntetni őket, mint egy életen át beletörődni a jelenlétükbe. A megelőzés pedig mindennél jobb módszer! Így azoknak is ajánlható ez a szerkezet, akik egyenlőre még nem tapasztalták meg a saját bőrükön, mit is jelent a rossz testtartás, a gerinc- és hátfájdalom, a nyak merevsége.

Mi jellemzi a paraméterezhetőséget?

Egyszerűség, könnyedség, gyorsaság, eredményesség! A Liftor.hu oldalán megvásárolható asztalok magassága gond nélkül változtatható olyan gyakorisággal, ami a leginkább praktikus, és testre szabott. Hiszen valójában ennyi az elégedettség, egyúttal az egészség kulcsa: a testre szabottság.

A fotó forrása: Andrey Popov / Shutterstock.com

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos, auditált mérések szerint a Like Company hírportáljait a forgalmas napokon 600 ezer ember olvassa.