A LED világítás eszközei kifejezetten nagy népszerűségnek örvendenek napjainkban, azonban nem csak a LED izzók állnak a figyelem középpontjában, egyre többen választják a kifejezetten sokoldalúan és kreatívan felhasználható LED szalagokat egyaránt.

Azonban ahhoz, hogy sokáig tudd élvezni a LED szalag nyújtotta előnyöket, megfelelő védelemre lehet szükséged, amelyről a sarokba rögzíthető, azaz C profilok is gondoskodnak. 

Érdemes mélyebben beleásnod magadat a témába, annak érdekében, hogy képes legyél egy hosszú távon is kiválóan üzemelő rendszert megalkotni.

A LED szalagok védelme érdekében használj LED profilt!

A LED szalagok olyan helyeken is könnyen felhasználhatók, amelyeket más eszközökkel szinte lehetetlen lenne hatékonyan megvilágítani. Felhasználásuknak pedig csak a képzelet szab határt. Azonban vannak olyan pontjai a lakásnak, amelyeken mindamellett, hogy hasznosak, kifejezetten jól is mutatnak a szalagok. Ilyen például a konyhapult fölé helyezett, az álmennyezetet díszítő, a lépcsőfokokat láthatóvá tevő vagy a kirakatot szembetűnőbbé varázsoló darabok. 

A LED szalagokat azonban profilokba szükséges zárni ahhoz, hogy védettek legyenek a kisebb-nagyobb külső és belső sérülésekkel és hatásokkal szemben. Belső hatás lehet az elégtelen hőelvezetés, amelynek hatásaként a szalag könnyen “megsütheti magát”.

Azonban a LED profil gondoskodik a megfelelő hőelvezetésről. Védi továbbá a külső szennyeződésektől, mint a por, a kosz vagy egyéb zsíros anyagok, amelyek főzés közben rákerülhetnek. Segítségével védve lesz az ütésektől, valamint könnyen igazodni fog a felületre, tartósabban fennmarad a ragasztás.

A C LED profil sajátosságai

Ahhoz, hogy tartós és esztétikus munkát hagyj magad után, megfelelő és a felület sajátosságaihoz igazodó profilra van szükséged. Számos típus közül válogathatsz. Vannak a felületre szerelhető, a falba süllyeszthető, a felfüggeszthető és egyéb speciális profilok, amelyek könnyen illeszkednek az adott felülethez. A LedLámpaház.hu-nál kapható felületre szerelhető profilok a legnépszerűbbek, amelyek között megtalálhatod az általános U alakú, a standard, a magas falú, a keskeny, az L alakú, a sarokba rögzíthető vagy egyéb speciális darabokat egyaránt. A sarokba rögzíthető, vagy más néven C profil segítségével – ahogyan azt a neve is hűen tükrözi – könnyen a sarkokba rögzítheted a kiválasztott LED szalagot. 

A C profilon felül azonban ne feledd, hogy meg kell vásárolnod a hozzá illeszkedő takaróprofilt és a végzárókat is annak érdekében, hogy teljes legyen a szett. Mindezt megtalálhatod egy helyen, a LEDLámpaház.hu webshopjában!

Nem kell lemondanod az összhangról sem, hiszen manapság már számos szín és árnyalat közül válogathatsz a piacon. A fémes és ezüstös színvilág mellett megvásárolhatod a fekete, a fehér vagy akár bronz színű darabokat egyaránt. 

Ez a cikk szponzorált tartalom. Ha Ön is szeretne ilyent Budapest környékének egyik legismertebb hírportálján, amely a forgalmas napokon már Magyarország legolvasottabb 15 top hírportáljának elit klubjában van, akkor kattintson ide!