A bundazsák egy olyan különleges kiegészítő, amelyre minden anyukának szüksége van telente! Ha sokat hallod mostanában a bundazsák kifejezést, de nem igazán érted vagy tudod, hogy miről is van szó, ne kattints sehova!

A következőkben górcső alá vesszük a téli babakocsi-felszerelést! Nem csupán egy egyszerű listát találhatsz lentebb, de leírjuk azt is, hogyan érdemes választani, és hogy egyes kiegészítőkből hány darabra van szükséged! 

Először is: mi a bundazsák?

A bundazsák egy olyan kiegészítő, amelyre késő ősztől egészen kora tavaszig szükséged lesz. Ez tulajdonképp egy hálózsák, amelyet kinti használatra találtak ki. Jóval megbízhatóbb, mint egy babatakaró, alatta egy overállal. Ellentétben ugyanis az említett babaholmikkal, a bundazsákot a kicsi nem tudja magáról lemocorogni! Belülről finom meleg, bundás, míg kívülről vízálló. Különböző külsők között könnyen megtalálhatod a magadhoz illő darabot. 

A bundazsákhoz ne felejts el beszerezni egy kézmelegítőt is télire. Ezt kesztyű helyett használhatod. Miért jobb ez? Mert a kézmelegítőt nem kell le-fel venned ahhoz, hogy használd a telefonodat, sőt kisbabádat is sokkal könnyebb ellátnod egy séta során! 

A fekete, a barna és az ezüst azok a színek, amelyek nehezen koszolódnak, de természetesen fiús vagy lányos színt is választhatsz. 

Mi másra van még szükséged a babakocsiban?

A babakocsidon belül az év teljes egészében a következő kiegészítők fognak kelleni:

  • övvédő
  • babatakró 
  • biztonsági párna
  • babakocsibetét

A különböző kiegészítőket ügyesen kell összeválogatni. Fontos, hogy a babakocsiba kerülő összes kiegészítő passzoljon egymáshoz. Az sem elhanyagolható, hogy ideális legyen a minőségük. A Peekabooshop.hu oldalán kapható termékek mind prémiumminőségűek, így innen nyugodtan beszerezhetsz mindent. 

Fontos, hogy a bundazsák és kézmelegítő nem kell, hogy passzoljon a többi kiegészítőhöz, ugyanis ezeket nem lehet majd látni telente. A babakocsi-kiegészítők lehetnek fiúsak, lányosak, de naturálisak, mintásak és egyszínűek is, nyugodtan válogass az ízlésed szerint. 

Miből hány darabra van szükségem?

Nos, alapvetően csak egy darab kell mindből, ám így fejfájást okozhatsz magadnak. A biztonságiöv-védőkből és a biztonsági párnából az a legjobb, ha minden, baba által használt helyre szerzel egyet, azaz a babakocsiba, a hordozóba és az autósülésbe is. Ezek kényelmessé és biztonságossá teszik az utakat a gyerkőc számára.

Babakocsibetétre alapvetően csak a nevében is jelölt helyen van szükség, ám a kocsiban és a hordozóban is elkellhet, hiszen ez is kényelmesebbé teszi az utazást. Két kiegészítő van, amiből kettő kell, ez nem más, mint a bundazsák és a babakocsiba való takaró. A kézmelegítő az, amit csak a babakocsiba kell tenni. 

Ha pedig esetleg úgy érzed, kéne segítség, nyugodtan kérdezd a Peekabooshop.hu csapatát! 

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos mérések szerint a BudaPestkörnyéke.hu hírportált a forgalmas napokon 340.000 ember olvassa!