Másfél évvel férje halála után is gyászol Götz Anna. A színésznő 10 évig élt együtt Böröndi Tamással, szerelmük rendíthetetlen volt. A Szomszédok egykori sztárja ma lenne 67 éves, rá emlékezett Götz Anna.

67 éves lenne Böröndi Tamás

Ma lenne 67 éves Böröndi Tamás színész. A Szomszédok sztárja 2020 novemberében halt meg koronavírusban. Felesége mégsem tudja felfogni, hogy imádott férje nincs többé. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Minden éjjel vele álmodik

„Minden éjjel vele álmodom, aztán másnap, amikor felébredek, azon gondolkodom, vajon mit akart nekem ezzel üzenni. Nem hiszek mélyen a spiritualitásban, de nagyon erősen érzem a jelenlétét. Hihetetlen, hogy már a második születésnap telik el nélküle, miközben én most is a zsigereimben, a gondolataimban érzem a jelenlétét” – mondta a Blikknek Götz Anna.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Mindig friss virágot hozott

A színésznő felidézte az együtt töltött 10 évüket. Azt mondta, férje nemcsak nőnapon hozott neki virágot, hanem nagyon odafigyelt arra, hogy a vázában ne hervadhasson el a virág anélkül, hogy ne hozna helyette másikat.

Szerelem

Böröndi Tamás és Götz Anna 2016-ban házasodott össze. Szerelmükről mindig meghatóan nyilatkoztak. Sokáig titokba akarták tartani kapcsolatukat, de kiderült számukra, hogy óriási reményt adnak a korosztályuknak.

Egy színházi próbán szerettek egymásba

A kaktusz virága című közös előadásuk hozta össze őket tíz évvel ezelőtt. A produkció olvasópróbája után ugyanis visszalépett a színésznő korábbi partnere és az egyik kollégájuk Böröndi Tamást ajánlotta a helyére, aki el is fogadta a meghívást.

Nem ez volt az első házasságuk

„Sajnos nekünk nem ez az első házasságunk, de csak azért mert most találtuk meg egymást. Ebben egészen biztosak vagyunk. Nálunk a visszatérő refrén az, hogy “Hol voltál eddig?”. Mi eddig kerestük egymást! A másik visszatérő mondatunk, hogy nem ér hiányozni ” – mondta korábban Götz Anna.

10 évig éltek együtt

A színésznő, férje halála után másfél évvel, most azt mondta, csak 10 közös év adatott meg nekik, de azt nagyon intenzíven élték meg.

Közös élmények

„A közös utazások, élmények, a csodálatos barátokkal eltöltött közös idő beivódott a bőrünk alá, és kitörölhetetlenül ottmaradt, mintha előre bepótoltunk volna mindent, ami még adatott volna nekünk. Ma már azt is tudom, hogy az is maga volt a boldogság, amikor csak ültünk egymás mellett a kanapén, miközben összeért a térdünk” – mondta a színésznő.

Böröndi Tamás pályája

1980-ban színészként diplomázott Kazán István osztályában, a Színház- és Filmművészeti Főiskolán. Színészi pályáját a debreceni Csokonai Színház társulatának tagjaként kezdte, mellette vendégművészként a Rock Színházban is szerepelt. A West Side Story című produkcióban Riff és Bernardo szerepét alakította. 1984-től a Fővárosi Operettszínházban, majd a Bodrogi Gyula által vezetett Vidám Színpadon játszott. 2002-től szabadfoglalkozású művészként dolgozott különböző társulatoknál.

Szomszédok

1989 és 1999 között a Szomszédok teleregény egyik szereplője volt. Ő alakította Nagy Csabát, földrajz – és testnevelés tanárt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Götz Anna és Böröndi Tamás – Forrás: Echo tv