Két éve már annak, hogy Budapesten meghalt egy családanya, azt követően, hogy rázuhant egy öngyilkos férfi. A nő azonnal életét vesztette, párja Gábor pedig egyedül maradt a gyerekekkel, akik miatt próbál erős maradni, de feleségét képtelen feledni.

Szörnyű tragédia

Bronz Gáborék élete teljesen átlagos volt: boldog családi életet éltek a feleségével és a gyermekeikkel, azonban a békés idill két éve nyáron egy pillanat alatt foszlott semmivé. 2020 nyarán Erzsébet a játszótérre indult a gyermekeivel, azonban a bejárati ajtót elhagyva az édesanyára zuhant a 14. emeletről egy öngyilkos férfi. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Egyedül maradt az apuka

Az édesanya nem élte túl a balesetet, a helyszínen szinte azonnal meghalt. Férje a két kicsi gyermekükkel, az akkor hároméves Mártonnal és a féléves Boglárkával maradt egyedül. Az özvegy férfi azóta is egyedül neveli a két gyermeket, próbálja tartani magát, de képtelen feledni feleségét, Erzsébetet. Gábor most az évforduló előtt nem sokkal a Blikknek azt mondta: „Minden nap pokolian nehéz Erzsébet nélkül, az évfordulók pedig még nagyobb kihívás elé állítanak. Hiába tudom az eszemmel, hogy ideje lenne a jövőbe néznem, bevallom, még mindig nem megy” – továbbá így fogalmazott:

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Tökéletes társ volt

„Erzsébet nekem olyan szinten volt a tökéletes társ, hogy az elmondhatatlan. Csodálatos feleséget és anyát gyászolok. Együtt akartuk leélni az életünket, az álmunk pedig egy pillanat alatt szertefoszlott. A gyerekek jól vannak, csak tanulhatok tőlük.”

Kapcsolódó:

„Most is ugyanúgy hiányzik a feleségem, mint a halála utáni napokban” – elköltözne gyermekeivel a megözvegyült édesapa, aki egy tragikus balesetben vesztette el élete szerelmét

Erdélybe utaznak

Gábor a portálnak arról is beszélt, hogy idén a gyerekekkel Erdélyben lesznek a tragédia évfordulóján, ugyanis Erzsébet szülei ott élnek. A tragikus sorsú asszonynak annak idején két temetést is rendeztek, egyet Budapesten, egyet pediga szülőhazájában, így a máig gyászoló család Erdélyben is felkeresi majd Erzsébet sírját.

Szerelmi bánata miatt ugrott le

Az Erzsébetre zuhanó férfi – feltehetően – a szerelmi bánata miatt döntött úgy, hogy elbúcsúzik az életétől. A házhoz semmi kötődése nem volt, légkondicionálót ment oda cserélni, aztán amikor a 14. emeleten kiment a folyosón az erkélyre, levetette magát.

Gábor éppen nem volt ott

Gábor ekkor éppen nem volt a családjával, ugyanis a délutáni séta előtt a lifttől visszaszaladt a lakásba. Mire leért a kapuhoz, párja már nem élt.

Kapcsolódó:

“Elrejtem a gyerekek elől, amit a szívemben érzek” – Megszólalt a férfi, akinek a feleségére rázuhant a 14. emeletről kiugró öngyilkos Kelenföldön

Ha segítség kell

Ha Ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenes 116-123-as telefonszámot, akár mobiltelefonról is! A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Ennél a háznál történhetett a tragédia – Forrás: GoogleStreetView