A korábbi kajakos világbajnok, Dudás Miki az egyik kereskedelmi televízió szórakoztató műsorában elevenítette fel Kucsera Gáborral közös emlékét, amikor is egy fiatal lány melleit együtt írták alá.

Nem túl fényes szerelmi élet

A sportolókból lett celebek szerelmi élete az utóbbi időszakban ugyan nem alakult túlságosan fényesen, hiszen nemrég robbant ki a hír, hogy Kucsera Gábor házassága Tápai Szabinával véget ért, miután a világbajnok magyar sportoló a hírek szerint többször is megcsalta feleségét. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Találgattak Dudásékról is

Időközben arról is mentek a találgatások, hogy Dudás Miki kapcsolata véget ért-e a feleségével, Szigligeti Ivettel, mivel felmerült, hogy a második gyermekük születése után megromlott a viszonyuk, sőt, Miki el is költözött a közös otthonukból. Felesége azonban mindezt egy interjúban cáfolta.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Élménygazdag fiatalkor

A két egykori sztársportoló fiatalabb korában gond nélkül csajozhatott, hiszen bomlottak utánuk a lányok. Ezért történhetett meg az is, hogy a két exsportoló közösen dedikálta egy nagyon lelkes és nem igazán szégyenlős rajongójuk melleit.

Szegeden robbant be a köztudatba

„Az első felnőtt világversenyén, egy világbajnokságon, ami pont itthon volt, Szegeden, robbant be Kucsera Gábor. Sikeres sportoló volt, nagyon szerették a lányok, én fiatalként odaverődtem mellé. Kimentünk a verseny után a közönséghez autogramot osztani, hátha csurran-cseppen valami” – mesélte Dudás.

„Mindenki Kucsit akarta”

„Mindenki a Kucsit akarta, rólam azt sem tudták, ki vagyok, csak mentem utána. Oda is jött egy fiatal lány, mondta, hogy szeretne autogramot. Mondta neki a Kucsi poénból, hogy akkor a cicire, ha lehet. A csajszi fogta, majd mindenki előtt elővette mind a két mellét. Kucsera aláírta az egyiket, én meg a másikat” – nosztalgiázott a Blikk cikkében Miki.

Tíz év házasság után válnak

A BudaPestkörnyéke.hu számolt be arról, hogy 10 év házasság után válik Tápai Szabina és Kucsera Gábor. A sztárpár már hónapok óta nem él együtt. 

Nyolc hónapja nem élnek együtt

Tápai Szabina és Kucsera Gábor válásának híre már többször felröppent, ám egészen eddig nem bizonyultak igaznak a hírek. Most azonban a kézilabdázó maga erősítette meg a Story magazinban, hogy a férjével már nyolc hónapja nem élnek együtt.

Ismert modellel is kikezdhetett

A sportoló többször is hűtlen lehetett három gyermeke édesanyjához, és a viszonyai között többek között egy ismert, férjezett modell is volt. Ám nem ő volt az egyetlen kalandja az egykori kajakozónak. Ezt maga Szabina is megerősítette. 

Megszólal a volt szerető

Blikk  azt állítja, hogy megkereste őket az exkajakos egyik szeretője, aki elmondta, a húszas évei elején járt, amikor összesodorta őt az élet a sármos, ellenállhatatlan sportolóval. „Tudtam ki ő, tisztában voltam azzal is, hogy házas, és hogy akkor már megszületett a kisfia. Mégis belementem, mert nagyon tetszett, külsőre megtestesítette számomra a tökéletes férfit. Minden nő odavolt érte, és különlegesnek éreztem magam, hogy kellek neki” – mesélte a lapnak, a magát Kucsera szeretőjének beállító nő. 

Lebuktak Szabina előtt

Azt mondta, ma már ő is boldog házasságban él. Szenvedélyes viszonyuk hónapokon keresztül tartott. Úgy meséli, ez idő alatt többször is lebuktak Szabina előtt, de az egykori kézilabdázó próbált szemet hunyni férje nőügyei felett, mivel bízott abban, hogy férje felhagy a kalandokkal. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Kucsera Gábor, BPK-montázs