A három újszülöttet három óránként kell etetni, így valaki mindig ott van Rúzsa Magdi mellett. Az énekesnő azt mesélte, hogy nagy kihívás 3 gyermeket ellátni, de annyi szeretett kapnak, hogy az felír mindent.

Hazament Rúzsa Magdi

Néhány nappal ezelőtt írtunk arról, hogy 62 nap kórházi tartózkodás után végre hazamehetett Rúzsa Magdi és a február 1-jén született hármasikrei. Azóta teljes a boldogság, hisz Lujza, Keve és Zalán már a szüleivel töltik mindennapjaikat otthonukban.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A szívében hordoz mindenkit

„Amíg élek a szívemben hordozok mindenkit, azt majdnem 30-40 embert, aki azon dolgozott, hogy a babáink épségben érkezzenek a világra és egészségesen, életre felkészülten jöhessenek velünk haza” – így köszönte meg a Honvédkórház dolgozóinak az énekesnő az ott töltött két hónapot.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Rúzsa Magdi és orvosai a Honvédkórházban

Forrás: Facebook/Honvédkórház

Nagy a család, mindenki segít

 „Nagyon jó itthon lenni végre. Nyilván három babához kell segítség, hiszen nincs annyi kezem. Folyamatosan figyelni kell, így valaki mindig itt van mellettem. Hála Istennek nagy a család, mindenki segít. Illetve az unokahúgom állandó jelleggel itt van velem”– mondta Magdi a Borsnak adott interjújában.

A kórházban megtanult sok mindent

A családi összefogás az énekesnő szerint a legnehezebb időszakban is átsegíti őt és a férjét. Magdi a lapnak azt mesélte, hogy már a kórházban sok mindent megtanult, ami elengedhetetlen egy ilyen nagy család ellátásához.

Sokat segít a férje

„A napi rutinunk ugyanaz, mint amit a kórházban megtanultunk. Szerencsére sikerült átültetni ide haza is, így nem vagyunk teljesen elveszve, tartjuk a tempót. Pihenni persze most még nincs idő, három óránként etetjük a babákat, úgyhogy nem nagyon alszunk… Nyilván mindenki fáradt, a férjem is rengeteget segít, úgyhogy nem egyszerű”.

Sok szeretet kapnak

Az énekesnő egyáltalán nem bánja, hogy ilyen nehéz időszakot kell átélniük, mert ugyanakkor olyan sok szeretetet kapnak, hogy senki sem panaszkodik az erőltetett tempó miatt.

Már most látszik a természetük

„A picik nagyon jó viszonyban vannak egymással, már most jó testvérek, és persze látszik, hogy melyiküknek, milyen a természete. Igyekszünk is alkalmazkodni az igényeikhez”.

Nagy kihívás

Az énekesnő nagyon sok segítséget kap a már tapasztalt hármasikres anyukáktól. „Három baba az ugye nem egy… Tettre késznek kell lenni, gyorsnak, talpraesettnek, kreatívnak. Nem mondom, hogy nem kihívás ez az egész, de mindenkire annyit tesz a Jóisten, amennyit elbír”.

Nem fél a jövőtől

Magdi legközelebb Július 1-jén, a Budapest Parkban tér vissza a színpadra. „Nem félek a jövőtől! Előre dolgoztam rengeteget, hosszú hónapokon át terveztük, hogy miként lesz a koncertezés. A hétvégéken lesz egy-egy fellépésem, ezt abszolút úgy alakítottuk ki, hogy nekem megfeleljen. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Rúzsa Magdi – Forrás: Facebook