Lesodródott az útról és fák közé csapódott egy Renault Thalia hétfőről keddre virradóra a 3112-es úton, az M4-es autóút közelében. A monori hivatásos tűzoltók láncfűrész segítségével az autóra dőlt fákat eltávolították, a beszorult sofőrt feszítővágó segítségével kiszabadították a roncsból, majd áramtalanították a járművet. A kimentett személy súlyos sérüléseket szenvedett.

A roncsot eltakarták a fák

A súlyos baleset a Monor és Gomba közötti útszakaszon történt április 23-án, kedden reggel. A megrongálódott kocsit arra járók szúrták ki a fák között. Az addigra már szétzúzódott autó ugyanis mélyen a fák között helyezkedett el, emellett még a letört faágak és a lomb is beterítették a járművet.  A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

Mentők és tűzoltók is jöttek

A helyszínre azonnal kiérkeztek a rendőrök, a mentősök és a tűzoltók is. Először a lánglovagoknak kellett munkához látniuk, az autó ugyanis igencsak nehezen hozzáférhető helyen landolt, a benne egyedül utazó sofőr pedig beszorult a kocsiba.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Egyedül utazott a sofőr

Forrás: Monor HTP

Egy családapa ült az autóban

A kocsiban egy többgyermekes, harmincas éveiben járó családapa utazott, aki vélhetően menet közben lesodródott az útról, és így csapódhatott a fák közé. A bent ülő férfi súlyosan megsérült, a kiérkező mentők hosszú ideig dolgoztak a helyszínen, hogy stabil állapotba helyezzék.

Az összetört autó

Forrás: Monori HTP

Eszméletlen volt

„Szegény elvileg élet és halál között volt, nagyon csúnyán megsérült, nem is volt eszméleténél. Nem is tudni, hogy mennyi ideig lehetett ott, a bokrok és a fák között. A kocsi is csúnyán összetört, az üvegtől kezdve, az ajtóig, minden. Mintha egy fa valósággal felnyársalta volna”  – mondta a Borsnak egy szemtanú. 

A rendőrség vizsgálódik

Egyelőre még nem tudni pontosan, hogy mi okozta a balesetet, vagy az hogyan is történt pontosan, az eset körülményeit a rendőrség vizsgálja.  A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: Monor HTP