A márkás termékeket bizony nem egyszerű jó áron beszerezni, de igazából ne is várjuk azt, hogy a prémiumminőségű áruk csak úgy az ölünkbe pottyannak. A kiegészítők világában olyan karórákkal is találkozhatunk, amelyek árának láttán igencsak kikerekedik a szemünk. Azonban egy minőségi, márkás darabra megéri beruházni, hiszen ezáltal sokkal több funkciót használhatjuk ki.

A következő cikkben most szeretnénk tisztázni, hogy milyen előnyökkel jár egy ilyen prémiumkategóriás óra használata. Tarts velünk te is!

Márkás órakínálat, amiből könnyen választhatunk

Az órák ajándékozása mindig különleges alkalom, akár születésnapról, karácsonyról, ballagásról vagy előléptetésről legyen szó. Nem is feltétlenül csak az ajándékozással kapcsolható össze a karóra, hiszen vannak olyan emberek, akik szeretik maguk bővíteni a gyűjteményüket. A Schneider Óra-Ékszer Hugo Boss karórái között például bárki megtalálja a hozzá illő darabot.

De miből látható, hogy egy márka kínálata minőségi? Milyen szempontok alapján mérlegeljünk a vásárlás előtt? Eleve nagy a választék, ami változatos is, tehát nem egyetlen fazon és modell vár ránk.

Prémium órák, egyedi kiegészítők

A prémium szót előszeretettel használják olyan vállalatok is, akik nem képesek hozni azt a színvonalat, amelyet a vevő elvár tőlük. Szerencsére a Hugo Boss egyáltalán nem ilyen, így érdemes a karóra kínálatát is szemügyre venni.

Megvizsgáltuk egy-két termékét, hogy össze tudjuk szedni neked, pontosan milyen értékeket képvisel, milyen funkciókat biztosít számodra egy prémium karóra.

A produktumokhoz minőségi bőr vagy acél szíjak tartoznak, amelyek nem mennek tönkre könnyen, így a tartós szerkezet, a rozsdamentes kialakítás alapvető.

Emellett az sem utolsó, hogy a termékekhez különleges dizájn társítható, amelyek a formális és az informális események alatt egyaránt jól helytállnak sajátos megjelenésükkel. Ráadásul a komfortról sem kell lemondanunk!

A drága óráknak milyen funkciói vannak?

Egy minőségi karóra ma már nem csak az időmérésre használható, hiszen teljessé teszi az outfitet. A Hugo Boss például azt sugallja, hogy az idő az értékünk, és fontos mindig stílusosan megélni a pillanatokat.

A legdrágább darabok különleges funkciókkal rendelkeznek. Általában 2 év garancia jár rájuk, megbízható kvarcszerkezettel és edzett kristályüveggel vannak ellátva.

Adott például az időmérés funkció is. Ezenkívül van olyan darab, ami 5 bar nyomásig vízálló is. Akár a fürdés és az úszás alatt is rajtunk maradhat, azonban a vízi sportok űzése nem feltétlenül kedvez neki.

Az, hogy egy óra drága, nem jelenti azt, hogy nem éri meg az árát. Egy masszív, megbízható darab ugyanis akár egy életen át kitarthat mellettünk, szóval érdemes átgondolni, hogy milyen kategóriában keresgélünk.

Ez a cikk szponzorált tartalom, megrendelő: schneiderora.hu

Az auditált mérések szerint havonta átlagosan 12 millió alkalommal kattintják az olvasóink Like Company Kft hírportáljait. A támogatott cikkek egy hónapig címlapon vannak, így a partnereink reklámjait tényleg nagyon sokan látják, ezért hatásosak. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát.