Már önmagában az okosórák között rengeteg különbséget lehet felfedezni: méretben, színben, funkcióban, a szíj anyagában, márkában. Ha ehhez még hozzátesszük azt, hogy különböző kiegészítőkkel is elláthatjuk, akkor magabiztosan kijelenthető, hogy mindenki számára elérhető az egyedi, személyes okosóraélmény.

Milyen kiegészítőkkel találkozhatunk?

Ahogy az okosórák választéka is hatalmas, úgy a kiegészítőknél is legalább annyi lehetőségre kell számítanunk, ha nem többre. Elég megnézni egy ezzel foglalkozó weboldal, például a hellowatch.hu kiegészítőit, és máris látni fogjuk, hogy bizony kínálatból nincs hiány. 

Az okosórák rengeteg funkcióval rendelkeznek: támogatnak a különböző sporttevékenységben, szinte teljes körű mobiltelefonként is funkcionálhatnak és mindemellett még egy elegáns ékszernek is tekinthetőek. Az okosóra a folyamatos monitorozásoknak köszönhetően vigyáz az egészségünkre, de hybrid óraként egyszerre lehet klasszikus óra, az előnyös szolgáltatásokkal kiegészítve.

Hasznos kiegészítőből nincs hiány, amivel csak tovább fokozhatjuk az amúgy is modern élményt: gondoskodhatunk a kijelző védelméről különböző védőfóliákkal, vagy gyorsíthatjuk a töltést hálózati gyorstöltővel. Utóbbiból találhatunk egyszerű, átlagos változatokat is, de léteznek olyan hálózati gyorstöltők is, amiken egyszerre négy darab USB csatlakozónak van hely.

Nem kell aggódnunk a kompatibilitás miatt sem, mivel minden egyes márkához találhatunk kiegészítőket. Ezek az eszközök garantáltan működőképesek lesznek a saját okosóránkkal. Például van kifejezetten Apple Watch termékekhez gyártott adapter is, különböző méretű óraszíjakhoz. 

Ugyanez a helyzet védőfóliák esetében is, kereshetünk a saját modellünk alapján, biztosan lesz a kijelző méretéhez, formájához illeszkedő fólia. Ha már védekezés, nemcsak fóliákkal találkozhatunk, hanem masszívabb kijelzővédő protektorokkal is, amelyek garantálják, hogy intenzívebb igénybevétel során, például sportolásnál sem esik baja az okoseszköznek.

Fülhallgatók, fejhallgatók a megfelelő audioélményért

A védelmen és a gyors töltésen kívül olyan kiegészítőkkel is találkozhatunk, amivel a zenehallgatás válhat kényelmesebbé. Mivel a zene applikációkat már könnyen lehet irányítani okosórán is, nem kell hozzá a mobiltelefon, így az egyes fül- és fejhallgatókat már az okosórához is párosíthatjuk.

Így közvetlenül és kényelmesen élvezhetjük a dallamokat, valamint nem kell aggódni amiatt, hogy telefonálás során nem fogunk valamit hallani a beszélgetésből. 

Emeljünk a kényelmen és tartsunk az innovációval!

Az egyik legmodernebb kiegészítő az okosórákhoz, ami most jelenleg a piacon elérhető: az érintőtoll. Ennek az eszköznek a segítségével kényelmesen navigálhatunk a kijelzőn, nem kell például téli napokon azzal bajlódni, hogy a kesztyű miatt nem érzékeli megfelelően az ujjunkat.

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos, auditált mérések szerint a Like Company hírportáljait a forgalmas napokon 600 ezer ember olvassa.