Bár kabátot főleg ősszel és télen hordunk, átmeneti ruhadarabokra is szükség van: a könnyű kis kabátkák, széldzsekik, esőkabátok szükséges mindennapi viseletek. Hogy kitűnjünk a tömegből, érdemes egyedivé tenni ezeket a ruhaféléket.

Egyedi kabátok és dzsekik

A tavaszi időjárás néha megtréfál bennünket, így mindenképp célszerű kabátot vinni magunkkal mindennap. A legjobb, ha kapucnis, vízlepergető dzseki van nálunk, de ha elegánsabban kell öltöznünk, akkor egy szövet zakó esernyővel is jó megoldás lehet.

Az is cél, hogy minél egyedibb kabátot válasszunk, ugyanakkor a praktikusság is fontos szempont. Ha azonban a polokozpont.hu webáruház kabát és dzseki kínálatából rendelünk ránk valót, mindkettőnek eleget tehetünk! Itt ugyanis olyan divatos, minőségi ruhák kaphatók, melyek emblémázással, logóztatással egyénre szabhatók. 

Egy szép minta vagy egy frappáns szöveg kerüljön rá? Egyik sem probléma! A megfelelő technikákkal a kabátok hátulján, oldalán vagy zsebén elhelyezett embléma igazán sajátossá teszi majd a ruhát.

Ez a megoldás akkor is hasznos lehet, ha valaki céges ruhát szeretne készíttetni, vagy promóciós ajándékot keres ügyfeleinek. Egy széldzseki vagy egy menő esőkabát olyan viselet, mely remek erre a célra.

Mit vegyünk figyelembe a vásárláskor?

Mint minden ruhadarab vásárlásánál, a kabátok, dzsekik esetében is több mindent kell figyelembe venni vásárláskor. Az egyik legfontosabb: a megfelelő méret. Hiába tetszik meg nekünk egy darab, ha a méretünkben nem kapható. Így mindig nézzük meg a termékleírást is, ahol ez az adat is szerepel.

A szín is befolyásoló tényező. Egy széldzseki, vízlepergető dzseki például sokszor jól jön sportoláshoz, ebből célszerű a világosabb, feltűnőbb színűt választani.

A praktikusság is fontos lehet a kabátválasztás esetén is. A zseb ma már elengedhetetlen kiegészítője a ruháknak, nem mindegy azonban, hogy cipzáros vagy felhajtható zsebről van-e szó, felülről vagy oldalról lehet-e belenyúlni. A belső zseb is nagyon hasznos dolog, sokaknál döntő szempont is lehet. Egy futáshoz használt technikai kabát például mindenképpen kell, hogy rendelkezzen belső zsebbel.

Az anyag sem mindegy: a mindennapi tevékenységünk alapján döntsük el, mire van szükségünk. Tavasszal, nyáron a vízlepergető, vízhatlan anyagú kabátok élveznek előnyt.

Emblémázási tudnivalók

Minden termék esetében meg kell vizsgálni, hova kerülhet embléma vagy szöveg. Befolyásolja a kivitelezést az anyag és a darabszám is.

Kabátok, dzsekik esetében a mellrészen elhelyezett zseb lehet ideális hely egy logónak. Hátulra kerülhet szöveg is. Ez főleg sportegyesületek esetében gyakori: hiszen nem csak a pólót célszerű emblémáztatni.

A gépi hímzés és a szitanyomás szinte mindenféle textílián megvalósítható, sík felületű tárgyakon ezt a két módszert használják leginkább.

Akár személyre szabott kabátot szeretnénk, akár céges munkaruhát, mindenképp érdemes tehát a kabát, dzseki megrendelésekor az emblémáztatás lehetőségével is élni.

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos mérések szerint a Like Company hírportáljait a forgalmas napokon már 600 ezren olvassák.