Itt a BudapestKörnyéke.hu oldalán is megírtuk, hogy rendőrséghez fordult Molnár Gusztáv volt párja, Dancsecs Ildikó, mivel elmondása szerint a színész bántalmazta nyolcéves gyermeküket, Benedeket. A Drága örökösök sztárja az ügy miatt minden munkáját elveszítette és az RTL Klub is minden együttműködést megszakított vele. Molnár Gusztáv most hosszú idő után megszólalt az eset kapcsán, mint mondta augusztus óta nem látta a fiát.

Súlyos vádak

Mint arról korábban beszámoltunk az íróként dolgozó Ildikó először a közösségi oldalán osztotta meg ismerősei­vel, hogy mit tett volt párja, a Drága örökösök sztárja. Ildikó és Guszti 2020 januárjában vált külön, nem sokkal később pedig elkezdődött az igazi pokoljárás. Noha Benedek felügyeleti jogait az édesanya kapta, és vele is él, a színész kéthetente minden hétvégét a fiával tölthet.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.  

Sírva hívta édesanyját

„Guszti és az új párja vidékre ment szombaton, a közös gyermekünk, Benedek is velük tartott. Éjjel fél tizenkettő körül a gyerek sírva hívott, és azt mondta, hogy az apja megütötte. Zokogva kért, könyörgött, hogy hadd jöhessen haza, mert halálosan fél az apjától” – mondta akkor a Blikknek Dancsecs Ildikó.  

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Kapcsolódó:

Állítólag a kocsiban aludt

Az asszony azt állítja, hogy fia elmesélte, hogy az apja ittas volt, és a kocsiban elaludt, de mivel nem volt bekötve, ezért többször rádőlt. „Amikor a fiam megpróbálta lelökni magáról, Guszti először felpofozta, majd ököllel ütötte a lábát és kiabált vele. Benedek ekkor hívott fel, közben hallottam, hogy valaki üvöltözik a háttérben” – mondta a nő.

Nekiment a párjának

Ildikó elmondása alapján ekkor a színész és új kedvese hazavitte a kisfiút, ám továbbra sem alakult minden zökkenőmentesen. „Guszti erősen ittas volt, alig állt a lábán, és még a páromnak is nekiment. Benedek keservesen sírt, annyira felzaklatták a történtek, hogy amikor beért a lakásba, elájult. Azonnal hívtam a rendőrséget, hogy elmondjam, mi történt, vasárnap pedig bementem feljelentést tenni”.

Minden munkája megszűnt

A színészre nézve végzetes következményei lettek Ildikó kijelentésének.  „A mai nappal az összes munkámat elvesztettem. Egy sorozatban forgattam közel egy hónapot, onnan azonnali hatállyal kirúgtak, mással forgatják újra a jeleneteimet és a szeptemberi előadásaim 99 százalékát is lemondták – ahogy a színházak fogalmaztak, kivárnak, mi lesz ebből az egészből” – reagált volt párja vádjaira Molnár Gusztáv akkor, most pedig ismét megszólalt, s elmondta, fiát már augusztus óta nem látta.

Felelevenítette a napot

Molnár Gusztáv most a Jakupcsek Night műsorában elevenítette fel az augusztus 14-i napot, amikor a vesszőfutása elkezdődött. “Volt egy vitánk az autóban, és azt mondta: hülye vagy és anyának igaza van. És kapott tőlem egy pofont!” – mondta a színész könnyek között a műsorban, majd hozzátette: azóta nem látta a fiát.

Ezt bánja a legjobban

A színész Jakupcsek Gabriellának elmondta, a legjobban azt bánja, hogy a gyermeke szemtanúja volt annak, amikor ő és az anyja új párja összeverekedtek. “Összeverekedtünk az új kapcsolattal, Ildikó új párjával. A gyerek előtt. A gyereknek végig kellett néznie, hogy az anyja is odajön, lökdösődik, hogy… Ilyen undorító dolog történt! Halálosan szégyellem magam, hogy ezt a fiamnak meg kellett élnie” – mesélte.

Több feljelentés

Molnár Gusztáv továbbá elmondta, több feljelentés is született ellene, többek között zaklatásért, valamint gyermektartás fizetésének elmulasztásáért, ő azonban továbbra is hisz abban, hogy egyenesbe jöhet az élete, s újra színpadra állhat majd, addig is bútorszállítóként fog dolgozni.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.  

Kiemelt kép: Molnár Gusztáv – Forrás: RTL Klub