Összeütközött két teherautó Taksony és Bugyi között szerda délután. Annak ellenére, hogy két nagy teherautóról van szó az egyik sofőr beszorult a roncsba, súlyosan megsérült.

Lelassított a kamion

Taksony és Bugyi között egy kék színű MAN nyerges billencs haladt Bugyi irányába. A Nyeső dűlőnél lévő buszmegálló előtt a sofőr jobbra akart kanyarodni egy földútra, ezért lassított, majd megkezdte a manővert. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Vezetőfülke az árokban

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Későn észlelte a kanyarodást

A mögötte érkező fehér színű Mercedes Actros típusú, szintén nyerges billencs vezetője, talán a szemből sütő nap miatt, későn észlelte a kanyarodást.

Kibillent a vontatmány

Elrántotta a kormányt

A Mercedes vezetője fékezett, de sajnos már későn, ám legalább jobbra rántotta a kormányt, annak érdekében, hogy egy esetleges frontális ütközést elkerüljön.

Ilyen egy totálkáros vezetőfülke

Árokba csapódott

A Mercedes letért az útról, miközben a bal elejével az előtte haladó nyergesvontató jobb hátsó sarkának rohant, majd az árokba csapódott.

Nem sok maradt a teherautó elejéből

Leszakadt a vezetőfülke

Az ütközés akkora erejű volt, hogy a Mercedes vezetőfülkéje leszakadt, és a teherautó előtt landolt, a sofőr pedig beszorult a hátracsúszó kormánymű és műszerfal miatt.

Nagy gépet, nagy gépekkel mentenek

Beszorult a sofőr

A beszorult sofőrt a dabasi hivatásos tűzoltók feszítővágóval szabadították ki, majd a mentők súlyos sérülésekkel kórházba szállították.

Lezárták az utat

Az elöl haladó billencs még szerencsésen bekanyarodott a földútra, ennek vezetője nem sérült meg. A mentés idejére az összekötő utat a mentés idejére teljes szélességében lezárták. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fotók: BudaPestkörnyéke.hu/G.K.