A napokban elhunyt az ismert operett-énekesnő Tóth Éva. Párja, Leblanc Győző operaénekes a tragédia után teljesen összetört, mint kiderült, ő maga talált rá holtan a kedvesére.

Megrendült a zenészvilág

Tóth Éva halála az egész hazai zenészvilágot megrendítette. Az operett-énekesnő csupán 61 éves volt, halála mindenkit váratlanul ért. A szomorú hírt párja, Leblanc Győző operaénekes tudatta, s mint kiderült ő maga talált rá elhunyt párjára. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Bejárták a világot

A páros egyébként az egész világot bejárta, mindenhol hatalmas szeretettel fogadták őket, a műsoruk mondhatni kapocsként szolgált az óhazától távol élő magyarok és a szülőföld között, írja a Bors.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Összeomlott Leblanc Győző

A barátok elmondása szerint a tragédiát követően Leblanc Győző összeomlott, a tragédiát pedig súlyosbítja, hogy ő maga talált rá halott szerelmére a közös otthonukban.

Azt hitte csak alszik

“Győző képtelen könnyek nélkül beszélni Éva haláláról és meg is értem őt, hiszen kevés olyan igaz szerelmet láttam életemben, mint amilyen az övék volt. Húsz éven át voltak elválaszthatatlanok. Az én műsoraimnak is állandó szereplői voltak, hiszen a közönség itthon és külföldön is nagyon szerette azt a szimbiózist, ahogyan ők együtt éltek a színpadon” -mondta a portálnak Tillinger Attila.

Élete szerelme és a barátja is volt

“Leblanc Győző nem “csupán” a szerelmét, de a társát, barátját és cinkosát veszítette el szerda éjjel” – folytatta, majd hozzátette: ő maga sem akart hinni a fülének, amikor megtudta, hogy barátja, milyen körülmények között talált rá Tóth Évára.

Mosolyogva ment el

“Győző annyit mondott, hogy csütörtök reggel felébredt és mivel évek óta külön szobában alszanak, mert Éva tévé mellett, ő viszont teljes sötétben szeretett aludni, benézett hozzá. Azt látta, hogy az oldalán fekve, mosollyal az arcán aludt.”

Ez is érdekelhet:

Az orvosok úgy döntöttek, hogy mégis inkább altatásban tartják Nikit – Bizakodnak a szakemberek az Operettszínház balerinájának a felépülésében

Már kihűlt

“Ezért kiment  a kertbe, hogy ne zavarja. Másfél óra múlva ment be újra és akkor már benyitott hozzá. Megérintette és érezte, hogy a teste már kihűlt…”- nyilatkozta Leblanc Győző engedélyével Tilinger Attila a lapnak. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Tóth Éva és Leblanc Győző – Forrás: YouTube