Holttestet találtak az M7-es autópálya Balaton felé vezető oldalán! A Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja a haláleset körülményeit.

Holttest a sztráda mellett

A Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába szeptember 6-án 9 óra után pár perccel tettek bejelentést arról, hogy az M7-es autópálya Balaton felé vezető oldalán, Martonvásár térségében, a sztráda melletti fás-bokros területen egy férfi holttestet találtak. A Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja a haláleset körülményeit. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ittasan gázolt a vízbe

A BudaPestkörnyéke.hu írt arról, hogy péntek este fél 6 előtt nem sokkal riasztást kapott a Gyömrői Önkéntes Tűzoltóság. Azért hívták őket, mert a helyi tófürdőben egy ittas férfi belegázolt a vízbe, majd elmerült, és nem bukkant fel. 

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Kiürítették a strandot

A helyszínre azonnal búvárok és a kutatószoltálat munkatársai is kivonultak. A strand területét gyorsan kiürítették, amíg a kutatás tartott.

Szonárt vetettek be

Az önkéntes tűzoltóság közösségi oldala arról tájékoztatott, hogy az egység kiérkezése után megkezdte a felderítést, hogy az eltűnt személyt megtalálják. A jelzett helyet a vízen szonárral átvizsgálták.

Már nem lehetett megmenteni

Így találták meg a férfit, akin már nem lehetett segíteni. A testét az egység segítségével kiemelték a vízből. Majd a területet átadták a rendőrségi helyszínelőknek.

Több embert is ki kellett menteni

A Kékvillogó.hu a napokban számolt be arról, hogy több embert is ki kellett menteni a Balatonból az év legforróbb hétvégéjén. Sajnos nem mindegyik újraélesztési kísérlet zárult sikerrel. A vízi mentőknek Balatonlellén, Balatonkenesén és Siófok térségében is volt dolguk.

Fejest ugrott a kutyás strandon

És a délegyházi kutyás strandon is kis híján tragédia történt. Amint azt megírtuk, egy férfi meggondolatlanul ugrott fejest az 1,8 méteres vízbe, majd eszméletlen állapotban húzták ki a partra. Mentőhelikopter is érkezett a helyszínre a balesetet követően.

Újra kellett éleszteni

A helyszínről származó információk szerint a férfi válságos állapotba került. A helyszínen újra kellett éleszteni.

Eltűnt

Siófokon pedig július végén napokig keresték azt a 20 éves fiatalt, aki egyik fiatal barátjával ment a Balatonra, és a délutáni strandolás közben veszett nyoma, miután bement a vízbe. A fiatal eltűnését rögtön jelezték és keresni is kezdték. Ismerősei értesítették a rendőröket, de ők sem bukkantak rá a férfira. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: a tragédia helyszíne. Fotó: police.hu