Az M1 Híradója számolt be arról szerdán este, hogy robbanás történt Esztergomban, egy rendőr meghalt, többen megsérültek. A köztévé úgy értesült, hogy egy családi háznál egy fenyegető egy ismeretlen tárgyat robbantott fel.

Egész nap fenyegetőzött

A helyszínről származó információk szerint egy férfi szerdán egész nap robbantással fenyegetőzött Esztergom külterületi részén, este pedig beváltotta az ígéretét. Egyelőre nem lehet tudni, hogy robbanóanyagról vagy esetleg gázpalackról van szó. A BudapestKörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Meghalt egy rendőr

A fenyegetőzés miatt nagy erőkkel vonult ki a rendőrség és a tűzoltóság egy családi házhoz. Hivatalosan még meg nem erősített információk szerint egy rendőr életét vesztette, több pedig megsérült.

TUDTAD? A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az erősebb napokon már 300 ezren olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Nagyon menő, hogy rengeteg hirdető is minket választ, bízik bennünk és a szponzorált cikkek is a piacvezetők közé repítenek minket. (Részletek itt) Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! Gyere vissza pár óra múlva, mert a BudaPestkörnyéke.hu hírportálon mindig találsz olyan infót, amit máshol nem olvashatsz.

Frakcióülés van Esztergomban

Azt még nem lehet tudni, hogy a robbanásnak köze van-e az Esztergomban jelenleg is zajló fideszes frakcióülésnek, melyen Orbán Viktor is részt vesz a kormánypárt többi vezetőjével együtt.

Helyszínen a TEK munkatársai is

A szemtanúk szerint több rendőr- és mentőautó érkezett a helyszínre és megérkeztek a Terrorelhárítási Központ munkatársai is.

Sérülteket vittek el a helyszínről

A hvg.hu értesülései szerint este nyolc óra körül több, sérültet szállító mentőautó hagyta el a helyszínt. A portál úgy tudja, a helyszínre tar Pintér Sándor belügyminiszter, aki a Fidesz-KDNP kihelyezett frakcióülése miatt egyébként is Esztergomban tartózkodik.

Továbbra sincs hivatalos információ

Az M1 Híradó helyszíni tudósítója 20 óra 30 perckor annyit mondott, hogy az egyenruhások 1-2 órán belül adnak ki hivatalos közleményt a történtekről. Továbbra sem derült ki, mi robbant fel Esztergom egyik külterületi utcájában, egy viszonylag elhagyatott helyen. A helyszínt lezárták a rendőrök.

Zavart elméjű lehet az elkövető

Időközben a Magyar Nemzet úgy értesült, hogy egy zavart elméjű férfi robbantott fel vélhetően egy gázpalackot a rendőri intézkedés közben. Arról nincs hír, hogy mi történt az elkövetővel.

Mindenkit mozgósítottak a helyi kórházban

A Bors információi szerint hatalmas robbanás rázta meg Esztergom egyik utcáját. A helyszínre Budapestről is indítottak mentő és rendőr egységeket, akik a helyszín felé tartanak. A helyi kórházban is mozgósítottak minden elérhető dolgozót, mindenkit berendeltek a sürgősségi osztályra. A BudapestKörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció