Meghalt az a 28 éves fiatalember, akinek barátnőjét pár napja találták meg holtan Dunaújvárosban. Mariann rejtélyes körülmények közt tűnt el, miután barátja megtudta, hogy szerelme öngyilkos lett, ő is megpróbálta eldobni az életét. De a rendőrök utolsó pillanatban megmentették. Martin végül mégis úgy döntött, nem szeretne Mariann nélkül élni.

Megtalálták Martint

Megtalálták annak a 28 éves férfinak a holttestét, aki azután tűnt el, hogy szerelme a Dunába vetette magát. Az Eltűnt emberek csoportban közölöték a szomorú hírt hétfőn. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Eltűnt a fiatal lány

Mint megírtuk Marianna április 9-én a budapesti BAH-csomópont környékéről tűnt. Információk szerint 4 és 5 óra között a 8E autóbuszon, a Ferenciek terétől a Zólyomi útig utazott, melynek közelében az éjszakát egy ismeretlen fiú és lány lakásán töltötte. Innét másnap reggel szó nélkül távozott, ezután családja nem tudott róla semmit. 

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Kereste a rendőrség

Keresni kezdték, a rendőrségen is eltűnt személyként jelentették be. A rendőrség honlapján akkor azt kérte, ha bárki felismeri a lányt, és látta valahol az eltűnése óta, tegyen bejelentést.

Holttestet találtak a Dunában

Május 23-án arról számolt be a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság, hogy egy női holttestet találtak a Dunában Dunaújvárosnál. Idegenkezűség nem merült fel a halálával kapcsolatban. A hvg.hu kérdésére a rendőrség kedden azt közölte, hogy a Duna dunaújvárosi szakaszán talált holttest igazságügyi orvosszakértői vizsgálatának eredménye megerősítette, hogy az elhunyt egy 24 éves budapesti, akit eltűnt személyként keresett a rendőrség.

Barátja is eltűnt

Mindössze 6 órával később már arról érkezett hír, hogy a lány párja is eltűnt. A 28 éves Martin lelkileg nem tudja feldolgozni hogy elveszítette szerelmét és a lány után akar menni.

Megakadályozták a rendőrök

Az első kísérleténél a rendőrök megakadályozták, de Martin múlt vasárnap hajnalban ismét eltűnt, még egy búcsú üzenetet küldött barátnője testvérének, és azóta semmilyen formában nem elérhető életjelet pedig nem ad magáról.

Megszólalt a testvére

A fiú testvére, Alex, Martin eltűnés után reménykednek abban, hogy a 28 éves férfi előkerül.  “Felmerült bennünk, hogy a kedvese halála miatt öngyilkos lett, de bízunk benne, hogy ez nem történt meg” – mondta a napokban.

Összetört Mariann miatt

“Az biztos, hogy a testvéremet nagyon megviselte a barátnője elvesztése. Annyira összetört, hogy pszichológushoz szerettük volna vinni. Csak reménykedni tudnak, hogy nem Rómeó és Júlia tragédiája elevenedett meg.” – mondta a budaörsi férfi.

Közzétették a halálhírét

Hétfőn, a Facebook Eltűnt emberek csoportjába közzétették Martin halálhírét. Egyelőre részletek nem derültek ki. Istenem! Egy ország bízott benne hogy épségben előkerül….most már a szerelmével lehet az angyalok között. Részvétem a családnak” – írja az egyik hozzászóló.

Ha segítség kell!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116 123 ingyenes lelki elsősegély-számot! A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció