Súlyos baleset történt az M0-ás autópálya csömöri lehajtójánál. Egy személyautó gázolt el egy motoros ételfutárt.

Motorost gázolt egy autó

Motorost gázolt egy személyautó az M0-s autóút csömöri lehajtóján, a Rákosszentmihály felé vezető szakaszon. A műszaki mentést a fővárosi hivatásos és a csömöri önkéntes tűzoltók végzik. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ennyi maradt a motorkerékpárból a baleset után

Forrás: Csömöri Önkéntes Tűzoltók

Súlyosan sérült a motoros

A balesethez a mentők is kiérkeztek. A motorosnak súlyos sérüléseket szenvedett, eltört mindkét lába és valószínűleg a csípője is. A Csömöri Önkéntes Tűzoltók fotóin egy Foodpanda feliratú csomagtartó is látszik, ez azt jelenti, hogy egy ételfutár szenvedett balesetet.

Napi 300 ezer érdeklődő olvasó! A BudaPestkörnyéke.hu a 11. legolvasottabb hírportál lett Magyarországon. Részletek itt. Közben ne hagyd ki a napi programajánlatunkat sem, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ide kattintva megnézem a friss programokat.

 

 

A roncsok akadályozták a forgalmat

Forrás: Csömöri Önkéntes Tűzoltók

Sokan autóznak az M0-áson

Élénk a forgalom az M0-s autóút keleti szakaszán. Különösen Pécel térségében az M3-as autópálya felől M5-ös autópálya felé vezető oldalon, az 52-es és az 50-es km-között torpan meg a kocsisor. Gyál és Vecsés között, mindkét irányban telített sávokon lehet autózni.

Nagy a forgalom Budapest környékén

Továbbá sokan haladnak a főváros környéki úthálózaton. Torlódásra és megnövekedett menetidőre kell számítaniuk az autósoknak többek között az M3-as autópálya kivezető szakaszán, illetve Mogyoród térségében, a 11-es főúton Budakalásztól Szentendréig, az M7-es autópályán a Balaton felé, Törökbálint térségében, a 10-es főúton Ürömnél, valamint a 2-es főúton Dunakeszi belterületén.

Baleset Békásmegyeren

Villanyoszlopnak ütközött egy személyautó Budapest 3. kerületének békásmegyeri városrészében, az Ürömi úton, miután egy másik személyautó leszorította az útról. A fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet. A helyszínre mentőt is kértek.

Kigyulladt egy autó Budapesten

A motortere gyulladt ki egy személyautónak Budapest 1. kerületében, az Alagút utcában. A járművet három utasa elhagyta, és a sofőr porral oltóval megkezdte az oltást. A lángokat végül egy vízsugárral a fővárosi hivatásos tűzoltók fojtották el. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: helyszíni felvétel a baleset után – Forrás: Csömöri Önkéntes Tűzoltók