Nincs is jobb, mint egy kombi a családi nyaralásnál. Már ami a tárolást illeti. Hiszen ha az élményt nézzük, egy hosszú út motorral ezerszer izgalmasabb – ezzel valószínűleg sokan egyetértenek. De nehezebb kérdés, hogy hova kerüljenek a cuccok és holmik. A kevesebb, sőt kifejezetten szűkös hely miatt a praktikusság mindennél fontosabbá válik. A motorosok számára a pakolás így egyfajta művészet.

A Szallerbeck Motor motoros táskák, dobozok és kofferek széles kínálatát nyújtja. De egyéb termékek, például speciális ruházatok és kiegészítők forgalmazásával is foglalkozik. A cél, egy olyan, minden motoros számára elérhető magas színvonalú kínálat felvonultatása, ahol a létező legtöbb igényre, problémára megoldást találhatnak. Mint amilyen a pakolás kérdése is.

Miért fontos a praktikusság egy motoros számára?

Valószínűleg nem igényel különösebb magyarázatot, de azért gondoljunk csak bele. A kis hely és az eső, az időjárási körülmények komoly problémát jelenthetnek a szállításkor. Nem beszélve arról, bárhová is megyünk, hova rakjuk a bukósisakot és a többit. Olyan tárolókra, dobozokra és tartókra van szükség, amelyek a legalapvetőbb felszereléseket egyaránt biztonságban tudják – akár az út alatt, akár amikor távol vagyunk a vasparipától.

Hatékony tanács lenne az is, ha azt mondanánk, hogy hagyjunk otthon minél több felesleges dolgot. Hiszen magát az élményt is rontja, ha a motor tele van pakolva. Másrészről viszont a 21. században vagyunk, így mindenre létezik megoldás, és akár kényelmesen, komfortosan is elvihetjük magunkkal a legfontosabb holmikat – anélkül, hogy azok zavarjanak minket bármiben is az út során. Annál kevésbé akkor, amikor megállunk.

Motoros táskák, dobozok és kofferek

Annak ellenére, hogy nehéz kérdésről van szó, sokféle válasz és megoldás létezik szerencsére. Ilyenek például a vászon- és tanktáskák, a textil nyeregtáskák, a hátsó táskák, a hátizsákok, a műanyag termékek, a dobozok, a túra-, illetve oldaldobozok, az alumínium tárolók és kofferek, valamint a bőrtáskák is.

A felsorolt termékek mind gazdaságos megoldást jelentenek, könnyen rögzíthetőek, szükség esetén javíthatóak. Sokakat közülük kifejezetten a tankra, hátsó ülésre vagy csomagtartóra gyártanak, hogy ne legyenek zavaróak a vezetésben, és minél inkább ki lehessen használni a teljes “teret”. Ráadásul biztonságosak is, hiszen csatokkal, hevederekkel erősíthetjük meg a rögzítést.

A motoron hagyott táskát vagy sisakot pedig remekül lehet védeni egy átfűzhető, számzárral rendelkező, lezáró sodronnyal.

A motoros ruházat sem mindegy!

Sok múlik a ruházaton és a kiegészítőkön is. Például egy speciális, motorosokra szabott, cipzáros farmer zsebében még számos holmi elférhet. Vagy épp a kabátban, és így tovább.

A Szallerbeck Motor széles kínálatában stílusos és divatos, egyben biztonságos motoros felszerelések találhatóak – amik csak jól jöhetnek egy-egy hosszabb, vagy akár rövidebb túra során.

Ez a cikk szponzorált tartalom, megrendelő: szallerbeckmotor.hu

Az auditált mérések szerint havonta átlagosan 12 millió alkalommal kattintják az olvasóink Like Company Kft hírportáljait. A támogatott cikkek egy hónapig címlapon vannak, így a partnereink reklámjait tényleg nagyon sokan látják, ezért hatásosak. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát.