Két hete abszolút nem lehet a képernyőn látni Marsi Anikót.

Más vette át a helyét a Tényekben

A Tények műsorvezetői székében már két hete nem lehet látni Marsi Anikót, akinek a helyét kolleganője, Vitányi Judit vette át.

FRISS!

Koronavírus: Ausztriában ekkor jöhetnek az enyhítések, vajon Magyarország mikor követi a szomszédokat?

Hirtelen tűnt el a képernyőről

Anikó hirtelen tűnt el a képernyőről, hiszen a Tények beharangozójában még ő volt látható, de a műsort már nem ő, hanem kolléganője vezette.

Ezt mondja a csatorna

Blikk megkereste a csatornát, azért, hogy megtudja mi történhetett Marsi Anikóval, akik a lapnak azt mondták: Marsi Anikó hónapokon keresztül a Tények műsorvezetése mellett a Dancing with the Stars versenyzőjeként is megállta a helyét, ami rengeteg felkészülést, energiát igényelt. Jelenleg megérdemelt szabadságát tölti, árulta el a TV2 sajtóosztálya.

NE HAGYD KI!

Kiderült, mennyi pedagógus vesz részt az ingyenes koronavírus tesztelésen – A vártnál jóval kevesebb, azt is lehet már tudni, mi történik, ha valaki nem tud részt venni a középiskolai felvételin

Pár hét múlva térhet vissza

Információik szerint Marsi Anikó a szabadsága lejártakor, pár hét múlva tér vissza a képernyőre.

Koronavírusos volt

Marsi Anikó néhány héttel ezelőtt a koronavíruson is átesett, ám szerencsére hamarosan meggyógyult.

Rengeteget aludt

“Nem tudom, látszik-e, hogy milyen kisimult vagyok, de mivel a karanténban sok mindent nem tudtam csinálni, ezért rengeteget aludtam. Köszönöm, jól vagyok. Hála a jó istennek nem volt semmilyen tünetem sem”- mondta korábban a Mokkában Anikó.

Kiemelt kép: Marsi Anikó