A Gödöllőhöz közeli Őrbottyánban 30 millióért újítottak fel egy melléképületet. Hadházy Ákos országgyűlési képviselő szerint az egyik budai elit környéken él az a vállalkozó, aki csinálta. Hadházy szerint rengeteg a disznóság vidéken.

Legdrágább budi

A korrupciógyanús eseteket folyamatosan bemutató országgyűlési képviselő most a Gödöllőhöz közeli Őrbottyánba látogatott el, mert fülest kapott, hogy minden idők legdrágább budifelújítása történhetett a településen. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

2 milliós négyzetméterár

A képviselő így fogalmazott a közösségi oldalán: „Több méregdrága budit is bemutattam, de ez visz mindent. Őrbottyánban (Vácbottyán) 30 millióért újították fel ezt a melléképületet – tehát kb 2 millió Ft/négyzetméter áron. Igaz, “tűzifa tároló” is létesült benne” – írja a képviselő, majd így folytatja:

Napi 300 ezer érdeklődő olvasó! A BudaPestkörnyéke.hu a 11. legolvasottabb hírportál lett Magyarországon. Részletek itt. Közben ne hagyd ki a napi programajánlatunkat sem, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ide kattintva megnézem a friss programokat.

 

 

Nincs arany WC

„Az épület a régi pálos fogadó mellett van, a település külső részén. Az elvileg könyvtár, de zárva van, csakúgy, mint maga a wc. A kis ablakon azért be lehet látni, főleg azért, mert a lámpák égnek. WC papír van, arany WC nincs.” – fogalmazott Hadházy Ákos.

Hadházy Ákos a budi előtt

Budai elit környék

A képviselő hozzátette: „Azt hittem, hogy a nyertes egyéni vállalkozó, T. Zoltán úr legalább valami helyi szaki, aki ugyan leadja a sápot, de a pénz helyben marad. Nos, egy budai elit környéken lakó úrról van szó, nem tudom, Kmetty Károly mélykereszténydemokrata polgármester hogyan talált rá. De örülhetünk, mert volt 40 milliós ajánlat is.” – tette hozzá a képviselő.

Nem jól tudja, ki a polgármester

Őrbottyán jelenlegi polgármestere egyébként Szabó István Ferenc, az országgyűlési képviselő posztjában szereplő Kmetty Károly 2019-ig volt polgármester a településen.

Rengeteg disznóság

Hadházy Ákos a posztja végén így fogalmaz: „A pénzt amúgy itt most nem az EU-tól lopták, hanem a közeli radioaktív hulladéklerakót ellenőrző társulat adományát költötték el ilyen jól.” Hozzáteszi: „Rengeteg disznóság van az ilyen apró falvakban is és aki ezt nem látja, az nem érti a rendszer lényegét.” – írta Hadházy Ákos.

Népszerű település

A mai Őrbottyán 1970. július 1-jén jött létre Őrszentmiklós és Vácbottyán egyesítésével. A rendszerváltás után következett be Őrbottyán történetének leggyorsabb fejlődési szakasza, 1990 és 2012 között a lakásállomány megduplázódott, a lakosságszám 4000 főről 7400 főre növekedett. A közigazgatási és igazságügyi miniszter javaslatára 2013. július 15-én városi címet kapott. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Itt a képviselő posztja a fotókkal

Képek forrása: Facebook/Hadházy Ákos