Kulcsár Edina arról tájékoztatta követőit, hogy férje három napja kórházba került. Az egykori szépségkirálynő szerint G.w.M. egészségügyi problémái mögött lelki eredetű okok állnak. A művész attól tart, hogy a betegség karrierjére is rossz hatással lehet.

„Nagy a baj!”

„Nagy a baj, bár remélem, hogy nem sokáig, és megoldódik minden. Szóval Márk kórházba került pár nappal ezelőtt. Én azt gondolom, hogy egy elég komoly út előzte ezt meg. Én azt vallom, hogy minden betegségnek lelki okai vannak, így ez szerintem nála is fent áll. Hosszú hetek óta depresszióban van, és elég mélyen volt” – mondta Kulcsár Edina. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Elnyomott problémák

Az egykori szépségkirálynő hozzátette: bár párja azt állítja, jól van, szerinte csak elnyomja magában a problémákat. Azt is elmondta, eléggé megviseli, hogy G.w.M kórházban van, és nagyon rossz érzés látnia, min megy keresztül, és hogy ő nem tud neki segíteni.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Könyörgött neki

Kulcsár Edina elárulta: korábban előfordult, hogy sírva könyörgött férjének, hogy szedje össze mindén erejét és másszon ki az ágyból.

Kiderült, mi történt

A nemrég indult, fizetős valóságshow első részének folytatásában Kulcsár Edina bement a kórházba a rapperhez, aki maga is elmondta, mi történt vele: egyik este hirtelen rosszul lett, a bal füle egyensúlyérzékével történt valami, ami miatt nagyon erősen szédült, és egy alkalommal el is esett.

Aggasztó

Ez volt az a pillanat, ami után már nem mert többet kimászni az ágyból. G.w.M azt mondta, attól tart, hogy a jobb oldalára is rámegy a betegség, ami azért aggasztja nagyon, mert ez a karrierjére is negatív hatással lehet, számolt be róla a Blikk.

Hiába várták a bíróságon

A BudaPestkörnéke.hu számolt be arról, hogy hiába várták a Pesti Központi Kerületi Bíróságon Kulcsár Edinát, ő most sem jelent meg azon a tárgyaláson, amelyre tanúként beidézték. Az egykori szépségkirálynő ehelyett Németországba utazott, ami a jelenlegi helyzetében nem volt túl jó ötlet. Az Ügyészség szerint K. Zoltán és társai korábban hoszteszmunkára közvetítettek külföldre modelleket, többek között Dubajba is.

Hoszteszmunka külföldön

A per már évek óta húzódik. A vádirat szerint K. Zoltánt, P. Szilviát és Sz. Vivient azzal vádolják, hogy ismerősi körükből közvetítettek ki modelleket úgynevezett hoszteszmunkákra belföldre, illetve külföldi országokba is, ennek apropóján pedig az egykori szépségkirálynőt is szerették volna meghallgatni tanúként. 

„Spontán család vagyunk”

Erre viszont nem került sor, Edina ugyanis külföldre távozott. „Márk tegnap éjjel fellépett, korán reggel felkelt, elintézte a dolgait, aztán visszafeküdt. 6 körül kinyílt a szeme, majd a semmiből közölte, hogy csomagoljak. Megyünk Németországba, mert fontos dolga van. Spontán család vagyunk – osztotta meg az Instagram-oldalán a háromgyermekes édesanya.

Nem az első alkalom

Nem ez volt azonban az első alkalom, hogy az idézés ellenére Kulcsár Edina nem jelent meg az ügyben tartott tárgyaláson. Korábban a várandósságára hivatkozva nem tanúskodott, illetve a hivatalos szervekhez is visszaérkezett az idézés, mivel azt nem vették át.

Erre számíthat, aki nem jelenik meg

A jogszabályok szerint elsődlegesen pénzbírságra számíthat az, aki nem jelenik meg az idézés ellenére sem, kivéve, ha a beidézett személynek jó oka volt a távollétre. Ha ez nem áll fent, akkor 100 vagy akár 300 ezer forintra is megbírságolhatják. A következő fokozat, ha a bíró elrendeli a tanú elővezetését. Ez azt jelent, hogy rendőr kíséri be a bíróságra az érintett személyt. Erre főként akkor kerül sor, mikor a tanú többszöri alkalommal sem tesz eleget az idézésnek, viszont az ügy szempontjából fontos lehet a vallomása. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Gw.M. és Kulcsár Edina. Fotó: archív