Új konkurenciája lett Magyarországon is a Pepco gyermekruházati és kiskacat áruháznak. A Kik után megérkezett hozzánk is a német versenytársa TEDi. Hasonló árucikkekkel próbál piacra lépni, így vélhetően jó lesz nekünk vásárlóknak az új üzletlánc érkezése, mert egyre több akcióval, árengedménnyel találkozhatunk majd.

Piacra lépett Magyarországon a TEDi

Nemrég nyitotta meg negyedik üzletét hazánkban az új német boltlánc, a TEDi. Az üzletekben árusított termékkategóriák leginkább a Pepco és a KiK termékeire hasonlítanak: gyermekruházat, és mindenféle kiskacat, amire egy háztartásban szükség lehet. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Egyelőre 4 üzletük van

A TEDi már 11 országban van jelen, több mint 2600 üzlettel és 24 ezer alkalmazottal, Magyarországon azonban még csak négy üzlettel rendelkeznek: Budapesten a Savoya Parknál és a 18. kerületben, illetve Székesfehérváron és Pápán.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Gyors terjeszkedés

A Pepcónak most 223 boltja, a Kiknek pedig 100 üzlete van Magyarországon. Az új versenytárs érkezésével gyors terjeszkedés indulhat meg, ahogy ez történt Európa több országában is az elmúlt években.

Keleten a Pepco, nyugaton a Kik vezet

Lengyelországban, Romániában, Csehországban és Magyarországon jelenleg fölényben van a Pepco, Ausztriában, Szlovéniában, Németország és Hollandiában a Kik vezet, Spanyolországot pedig leuralta már a piacot a TEDi.

Újabb kiskacatbolt

A TEDi mottója: “Minden, ami dekoráció, parti, írószer és sok minden egyéb” vagyis egy újabb kiskacat boltlánc robban be a magyar piacra, családbarát helyi üzletnek nevezik magukat.

2015 óta van nálunk Pepco

A dél-afrikai, német, holland anyagcégű Pepco márka története akkor indult, amikor az első üzletük megnyílt Lengyelországban 2004-ben. Jelenleg több mint tizenhárom európai országban 2700-nál is több boltjuk van. Magyarországon 2015 óta vannak jelen, 223 üzlettel.

A Kik régebbi motoros a magyar piacon

A német KiK 2008 óta van Magyarországon, 100 felett van az üzleteik száma. A magát családi diszkontként aposztrofáló boltláncnak 12 országban közel 4000 üzletük van, a hosszú távú céljuk pedig az 5000 modern üzletszám elérése.

8 milliárdot kaszált a Pepco

Az üzleti beszámolókból kiderül, hogy a Pepcónál a havi átlagbér 372 ezer forint volt tavaly, míg a KiK-nél 259 ezer forint. A Pepco adózott nyeresége tavaly 8,1 milliárd, a Kik közben csak 1,4 milliárdot hozott össze.

Jól járnak a vásárlók

Nagy kérdés, hogy az új kiskacat bolt piacra lépésével mire számíthatnak a vásárlók? Biztosan nagyobb versenyre, több akcióra és nagyobb választékra, hiszen vásárlóból nincs több, az üzletláncoknak kell a kegyeiket keresni. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Pepco üzlet Budakeszin – Fotó: BudaPestkörnyéke.hu